designer

designer
atelier...

6.05.2014

Blue Orchids :)

When Evgenia contacted me to ask for a bridal pair customized for her wedding, we decided to stick with royal blue and red for details to match her wedding colours. Blue always looks great on optic white, and is belived to bring luck too. :)
Evgenia kendi düğünü için kişiselleştirilmiş bir çift gelin ayakkabısı için benle iletişme geçtiğinde, düğün renklerine uyması açısından mavi renge ve detaylarda kırmızıya sadık kalmaya karar verdik. Mavi, bembeyaz zeminde her zaman harika görünür ve ayrıca şans getirdiğine inanılır. :)
I pictured bride&groom cartoon figures driving a blue wedding car on both shoes, one showing the front and the other showing the backs of the car. Little red heart clusters complete the look.
Mavi düğün arabası süren karikatür gelin&damat figürlerini her iki ayakkabıya da boyadım, biri arabanın önünü ve diğeri arkasını gösterecek şekilde. Küçük kırmızı kalpler görünümü tamamlıyor.
Their names are written onn the sides, whereas the date is added on platfroms. She chose the 14cm(5,5")heels with double platfroms, peep toes model in matte white; so it provided a wonderful opportunity to use orchids at backs, with a line of blue crystals, that form kind of a stem for the orchids, on both heels.
isimleri yanlara yazılırken, düğün tarihi platformlara eklendi. 14cm. topuklu 4cm. çift platfromlu, burnu açık modeli beyaz deriden seçti; bu da arkada orkidelerin altında gövdeleri şeklinde gözükecek, topuklara uzanan 1 sıra mavi taş kullanmamız için muhteşem bir fırsat verdi.
Blue orchids and crsytals decorate the heels and help to create sexy, feminine, custom designed  wedding shoes! ;)
Mavi orkidelerle kristal taşlar topukları süsleyerek, seksi, feminen ve kişiye özel tasarlanan düğün ayakkabıları ortaya çıkmasına yardımcı oluyor! ;)

***

Visit my facebook page to take a closer look.
You can order customized shoes at my shop. :)
Yakından bakmak için facebook sayfamı ziyaret edebilir, kişiselleştirilmiş ayakkabılar sipariş vermek için ZETTARZIMON , EMEKSENSİN veya SOPSY dükkanlarıma uğrayabilirsiniz. :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder