designer

designer
atelier...

14.04.2014

FLOWER Shoes!

Spring is already in the air! Let's have a look at spring wedding shoes I've designed with flowers...
Bahar çoktan geldi bile! Haydi çiçeklerle tasarladığım bahar düğünü ayakkabılarına bir göz atalım...
First model has 7cm heels; comfortable for long-time wear and ideal for spring outdoor weddings. Totally covered with lace daisies; some scattered pearls are added on and both heels are covered with pearls as well.
İlk model 7cm. topuklu; uzun süre giymek için rahat ve kır düğünleri için ideal. Tamamı dantel papatyalarla kaplı olup; aralara birkaç inci konduruldu ve topukları incilerle kaplandı. 
Second model with 9cm. heels is made of white leather as peep toes. Lilac satin ribbons are used to tie them up; to match the lilac flowers decorating the line-up. Small lilac flowers lining the shoes create a fresh spring garden atmosphere and a "romantic country style" unique look. Lilac hearts are painted at backs; on which wedding date or initials can be added. "Just married" is written using swirly handwriting on the outer sides of both shoes. Clear crystals covering both heels add extra sparkle...
İkinci model 9cm. topuklu, beyaz deriden burnu açık olarak yapıldı. Ağız kısımlarını süsleyen lila çiçeklere uyması için lila saten kurdelelerle bağlanıyor. Küçük lila çiçekler ayakkabıları çerçeveleyerek taze bahar bahçesi havası yaratıyor ve benzersiz bir "romantik kır düğünü" tarzı oryaya çıkarıyor. Arkaya, üzerine düğün tarihi veya baş harfler eklenebilecek olan lila kalpler boyandı. Her iki ayakkabının dış yanlarına kıvrımlı el yazısı ile "just married" yazıldı. Topukları kaplayan şeffaf kristaller de ekstra ışıltı katıyor...
Next model has 14cm heels with 4cm double platforms. Thick hidden platform offers comfort despite the height and the small platform adds a stylish touch to the style of these peep toes. They are made of shiny ivory leather and designed with pink orchids. Soft pink hearts with light yellow banners are painted on both shoes; names and wedding date can be added onto these banners. Pink crystals are put scattered on both heels and as a single line on front platforms. Graceful and elegant style...
Sıradaki model 14cm. topuklu ve 4cm. çift platformlu. Kalın gizli platformlar yüksekliğe rağmen rahatlık sağlıyor ve dışarıdan kullanılan küçük platformlar da burnu açık ayakkabılara tarz katıyor. Sedefli kırık beyaz deriden üretildi ve pembe orkidelerle tasarlandı. Bebek pembesi kalpler etrafında açık sarı şeritler her iki ayakkabıya boyandı; bu şeritlere isim veya düğün tarihi yazılabilir. Topuklara dağınık şekilde ve ön platformlara bir sıra olarak pembe kristal taşlar kondu. Zarif ve şık bir stil...
These are a previous work of mine; but I wanted to add to this post with flower-designs. These stilettoes have 10cm. thin heels and pointy toes. Made of ivory leather and designed with vivid pink spring flowers lining the thin ankle straps. Pink hearts are painted at backs with "Game Over" and lined with clear crystals. Soles are painted light pink, and then golden princess crowns with a few crystals are added onto them, as well as the wedding date. Names of the bride&groom are written on inner sides, and whole shoes are decorated with scattered small crystals. Really gorgeous!
Bunlar benim daha önceki çalışmalarımdan biri, ama yine de çiçekli-tasarımlar olduğundan bu yazıya eklemek istedim. Bu stilettolar 10cm. topuklu, sivri burunlu. Sedefli kırık beyaz deriden üretildi ve bilekteki ince bantlara dizilen canlı pembe çiçeklerle tasarlandı. Arkasına "Game Over" yazan pembe kalpler boyanarak şeffaf kristallerle çerçevelendi. Tabanlar açık pembe boyanıp, üzerlerine taşlı altın prenses taçları ile düğün tarihi eklendi. Gelin ile damadın isimleri iç yanlara yazılarak ayakkabıların tamamı küçük kristal taşlarla süslendi. Gerçekten muhteşem!

***

Step into sunshine and enjoy the spring!
Gün ışığına adım atın ve baharın tadını çıkarın!

Visit my facebook page to follow upcoming new designs and get in touch with me on my shop to order your custom designed handmade shoes.
Yeni gelecek tasarımları takip edebilmek için facebook sayfamı ziyaret edin ve benle iletişime geçerek size özel tasarlanan el yapımı ayakkabılar sipariş vermek için ZETTARZİMON , SOPSY veya EMEKSENSİN online dükkanlarıma buyurun. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder