designer

designer
atelier...

20.11.2013

St. Patrick Wedding!

I knew these would be amazing, when Alyssa contacted me to order a pair of St.Patrick themed handpainted shoes for her wedding...
Alysaa, düğününde giymek için el boyama St.Patrick temalı ayakkabılar sipariş vermek üzere benle iletişime geçtiğinde, bunların harika olacağını biliyordum...
We planned to write their names on one shoe, using an old English font with a gold&green love-knot in the middle.
Bir ayakkabıya bir eski İngiliz font kullanarak adlarını yazmayı planladık ve ortasına altın&yeşil bir aşk-düğünü koyduk.
On the other shoe a claddagh is painted, with little green&gold hearts and swirls to match.
Diğer ayakkabıya bir claddagh (17,yy.'da İrlanda'da üretilen sevgi ve sadakat sembolü yüzük; iki elin tuttuğu kalp biçiminde.) boyandı ve tamamlayıcı olarak birkaç minik yeşil&altın rengi kalp eklendi.
Green 4 leaf clovers placed at backs, with their wedding date on them and both heels&platfors are covered with small crystals. Green satin bows are put on the front to complete the look.
Yeşil 4 yapraklı yoncalar, üzerinde düğün tarihleri eklenerek arkalara yerleştirildi ve her iki topuk ile platformlar minik kristal taşlarla kaplandı. Önlere yeşil saten fiyonklar eklenerek görünüm tamamlandı.

You can find these shoes and many more on my etsy shop.
Bu ayakkabıların benzerlerini ve daha fazlasını, tarzimon sayfam ile emeksensin dükkanımda bulabilirsiniz. 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder