designer

designer
atelier...

24.03.2014

I have loved you with an everlasting love...

Handpainted "vintage punk" bridal shoes with guipure, lace, crystals,  studs&spikes...
"Vintage punk" el boyama gelin ayakkabıları gipür, dantel, kristaller ve punk çivilerle tasarlandı...
Michelle contacted me from United States and told me about her interesting wedding theme; in which they were planning to combine rock music elements with classic Edwardian elegance. She was looking for unique handpainted bridal shoes "that look graceful enough to walk down the aisle". Considering her comfort, she preferred ivory colour 7cm heels with ankle straps.
Amerika'dan Michelle benle iletişime geçerek enteresan düğün temasını anlattı: rock müzik motiflerini klasik Edward dönemi şıklığı ile birleştirmeyi planlıyorlardı. "Kilisede yürüken şık ve zarif görünecek" benzersiz el boyama gelin ayakkabıları arıyordu. Rahatlığını düşünerek, 7cm topuklu sedefli kırık beyaz renkte, bilekten bantlı modeli tercih etti.
We have discussed on the designs for some time as she couldn't make up her mind about including bride&groom figures or not. In the end we decided to go for damask patterns, swirly handwriting, lace and guipure decoration at backs with studs&spikes on ankle straps. Keeping colours silver&gold I applied a damask motive on toe-caps. The pretty Edwardian symbol they use on their website&save-the-dates is painted on the inner sides of both shoes. 
Bir süre tasarım hakkında fikir yürütmeye devam ettik çünkü gelin-damat figürleri dahil edip etmemeye karar veremiyordu. Sonunda damask motifler, süslü el yazısı, arkada dantel ve gipür süsleme ile bilek bantlarında punk stili çiviler kullanmaya karar verdik. Renkleri gümüş&altın olarak belirleyerek, burun kısımlarına damask motifi uyguladım. Websitelerinde ve davetiyelerde kullandıkları güzel Edward sembolü her iki ayakkabının iç taraflarına boyandı.
I wanted to incorporate the Biblical quote they include on invitations: "I have loved you with an everlasting love." Writing this quote on 1 shoe, their names are placed on the other shoe, on outer sides. Round and square crystals are scattered around to add some more glimmer...
Davetiyelerinde yer verdikleri İncil sözünü de tasarıma dahil etmek istedim: "Seni sonsuz bir aşkla sevdim." Bu sözü ayakkabıların tekine yazdıktan sonra diğerinin de dış yanına isimlerini yazdım. Yuvarlak ve kare şekilli kristal taşlar bir parça daha ışıltı katmak adına etrafa konduruldu...
A piece of Edwardian style vintage lace is fastened onto both heels like a veil, with a few crystals. 2 layered bows made of ivory lace are put right above these. To complete the vintage elegance with punk details; I've placed silver studs&spikes on both ankle straps. It's provided to be a rather weird but perfect combination!
Birer parça Edward stili dantel duvak gibi topuklara tutturuldu, birkaç kristal taşla birlikte. 2 katlı krem renkli dantel fiyonklar hemen üzerine koyuldu. Vintage şıklığı punk detaylarla tamamlamak için; bilekteki ince bantlar gümüş çivilerle dolduruldu. Biraz tuhaf da olsa bence mükemmel bir kombinasyon ortaya çıktı!
I'm glad to have created a unique pair to match her "vintage punk" wedding theme.
I wish they bring them luck while stepping into their everlasting love!
"vintage punk" düğün temasına uygun benzersiz ayakkabılar ortaya çıkarmış olmaktan mutluyum.
Onlara sonsuz aşklarına adın atarken şans getirmesini diliyorum!

***

Here you can see all of my custom design shoes.
Here you can get in touch with me and order your customized pair.
Buradan tüm kişiye özel tasarımlarıma bakabilirsiniz.
TarzimonZET , emeksensin veya SOPSY siteleri üzerinden kişiselleştirilmiş ayakkabılar sipariş vermek için benle iletişime geçebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder