designer

designer
atelier...

11.03.2014

Prague wedding!

Customized bridal shoes with Charles Bridge and Astronomic clock designs for Irina's wedding in Praque...
Irina'nın Prag'taki düğünü için özel tasarlanan Charles Köprüsü ve Astronomik Saat desenli gelin ayakkabıları...
We decided to work on 10cm heels(4")&1,5cm platforms basic shoe model in ivory colour.
Irina and Doruk are going to get married in Prague so she was looking for Prague themed shoes...
10cm topuklu&1,5cm platformlu sedefli kırık beyaz renkli temel ayakkabı modeli üzerine çalışmaya karar verdik.
Irina ile Doruk Prag'ta düğün yapmayı planlıyorlar, bu sebeple Prag temalı ayakkabılar arıyordu...
I've been to Prag twice and really adore the atmosphere myself, so I thought these would be one of my favourite designs. Charles Bridge is one of the main figures of this beautiful city and we agreed to place it on 1 of the shoes. Writing the wedding date next to it, I painted a little bouquet and a couple of toasting champagne flutes on the front.
Ben de Prag'a iki sefer gitmiş biri olarak atmosferine bayıldığım için, bunun en sevdiğim tasarımlarımdan biri olacağını düşündüm. Charles Köprüsü bu güzel şehrin önemli figürlerinden biri olduğundan ona 1 ayakkabıda yer vermek konusunda anlaştık. İsimlerini hemen yanına yazıp, küçük bir buket ve bir çift kutlamaya hazır şampanya kadehini ön tarafa boyadım. 
For the other shoe I painted the famous astronomical clock, wrote their names nearby and pictured newly wed bride&groom kissing on the front.
Diğer ayakkabıya ise meşhur astronomik saati boyadım, isimlerini yanına yazdım ve önde yeni evli gelin&damadı öpüşürken resmettim.
Dark red hearts at backs with gold just married complete the shoes. Their wedding colors are ivory&grey with gold&dark red accents and I belive these created a royal elegance...
Arkadaki koyu kırmızı kalpler üzerinde altın renkle yazılmış just married ayakkabıları tamamlıyor. Düğün renkleri altın&koyu kırmızı vurguların kullanıldığı sedef&gri tonları ve bence bu renkler çok asil bir şıklık yarattı...

***

Follow me on my facebook page.
Order customized shoes on my etsy shop.
Facebook sayfamdan beni takip edin.
Kişiye özel tasarlanan ayakkabılar sipariş vermek için:  tarzimonZET , emeksensin veya SOPSY online satış noktalarımı ziyaret edin.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder