designer

designer
atelier...

12.03.2014

Emerald Lake...

Customized handpainted bridal shoes for Naomi's wedding by the Emerald Lake...
Naomi'nin Emerald Gölü kıyısındaki düğünü için özel tasarlanan el boyama gelin ayakkabıları...
When Naomi from Canada, contacted me for a pair of custom designed wedding shoes; she told me her fiance is a worker and she is a Ukranian dancer so I decided to picture him in work uniform
and her in folk dance costume on the proposal scene.
Kanada'dan Naomi benle bir çift düğün ayakkabısı için irtibata geçtiğinde; bana nişanlısının işçi olduğunu ve kendisinin Ukraynalı bir dansçı olduğunu anlattı ve ben de onları evlenme teklifi sahnesinde işçi üniforması ve folk dans kostümüyle resmetmeye karar verdim.
Matthew is wearing blue coveralls and a white hard hat with safety glasses, while offering a huge diamond ring to Naomi, who is in her emerald green Ukranina folk costume and red leather boots, with a traditional flower werath on her head.
Matthew, zümrüt yeşili Ukrayna folk kostümü ve kırmızı deri çizmeler giyen, başında geleneksel çiçek tacı taşıyan Naomi'ye kocaman bir elmas yüzük sunarken mavi tulum giyiyor, beyaz baret ve güvenlik gözlüğü takıyor.
On the other shoe you can see the bride&groom cutting their black&white wedding cake with blue flowers topper. Fresh pine trees and mountains at the background of their wedding place: Emerald Lake Logde.
Diğer ayakkabıda gelin&damadı siyah&beyaz, mavi çiçeklerle süslü düğün pastalarını keserken görebilirsiniz. Arka planda taze çam ağaçları ve dağlar var, düğün mekanları: Emerald Gölü Pansiyonu.
You can see the magnificent landscape...
Muhteşem manzarayı görebiliyorsunuz...
I added their names&wedding date and place on the soles and wrote their names on the outer sides. "just married" is added on blue hearts at backs and decorated the shoes with blue&clear crystals.
İsimlerini, düğün yeri ve tarihini tabanlara ekledim ve adlarını dış yanlara yazdım. "just married" arkadaki mavi kalplere eklendi ve ayakkabılar şeffaf&mavi kristallerle süslendi.

***

Take a look at my previous designs on my facebook page.
Contact me to order custom designed shoes on my etsy shop.
Önceki tasarımlarıma facebook sayfamda göz atın.
Benle iletişime geçip özel tasarım ayakkabı sipariş vermek için tarzimonZETemeksensin ve SOPSY online satış noktalarımı ziyaret edin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder