designer

designer
atelier...

4.03.2014

Honeymoon across Europe!

Today's bridal shoes have a wedding&honeymoon theme painted.
Bugünün gelin ayakkabıları düğün&balayı teması ile boyandı.
I pictured the newly wed couple hugging under the Eiffel Tower, sailing on a Venice gondola and flying on a plane- what a long adventurous honeymoon across Europe!
Yeni evli çifti Eiffel Kulesi altında sarılmışken, Venedik gondoluyla gezerken ve uçakta uçarken resmettim- Avrupa'nın bir ucundan öbür ucuna kadar ne kadar uzun ve maceralı bir balayı!
Trying to make the bride&groom figurs resemble themselves; I pictured Aida in her vintage wedding gown and veil, whilst Medy wearing his grey tux. Pink and lilac shades combined with light grey and browns create a balanced look.
Gelin&damat figürlerini onlara benzetmeye çalıştım ve Aida'yı vintage gelinliği ile duvağı içinde, Medy'i de gri damatlığını giyerken resmettim. Pembe ve lila tonlarının açık gri ve kahvelerle kombinlenmesi dengeli bir görünüm yaratıyor.
You can see them cutting their wedding cake on the front, and a couple of champagne flutes are added on the inner side; ready to toast for the happy couple!
Onları önde düğün pastalarını keserken görebilirsiniz ve iç tarafa bir çift şampanya kadehi eklendi; mutlu çifte kadeh kaldırmaya hazır!
Their names and wedding date is written on inner side of 1 shoe; whereas the quote "Everlasting Love" is added on the other shoe. Pink hearts at backs say: just married and pearls around them, as well as on the heels and scattered among designs complete the vintage-chic theme.
İsimleri ve düğün tarihi ayakkabılardan bir tanesinin iç tarafına eklendi; diğerine ise "Ölümsüz Aşk" sözü yazıldı. Arkadaki pembe kalpler "just married" diyor, etraflarındaki inciler ile topuklara dizilen ve desenler arasına serpiştirilen inciler de vintage-şık temayı tamamlıyor.

***

See my handpainted custom designed shoes on my facebook page.
Order your customzied shoes on my etsy shop.
El boyama kişiye özel tasarlanan ayakkabılarımı facebook sayfamdan görebilirsiniz.
Sipariş vermek için: tarzimonZETSOPSY ve emeksensin online satış noktalarımı ziyaret edin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder