designer

designer
atelier...

15.03.2014

Snowboarding Couple

Here you can see a pair of handpainted bridal shoes customized for Erica&Richard.
Erica&Richard için kişiselleştirilmiş el boyama gelin ayakkabılarını görebilirsiniz.
Erica contacted me from UK and told me she met her fiance while snowboarding; so we decided to picture this scene on her shoes. I painted this lovely couple on 1 shoe wearing ski jackets with snowboards.
İngiltere'den Erica benle iletişime geçerek nişanlısı ile snowboard yaparken tanıştıklarını anlattı; böylece bu sahneyi ayakkabılara resmetmeye karar verdik. Bu sevimli çifti kayak kıyafetleri giyerken snowboardları ile beraber ayakkabıların birine boyadım. 
For the other shoe; she wanted a cozy looking red house and their grey tabby cat included. Their names are writtn next to designs and the wedding date is added on inner sides.
Diğer ayakkabıda; kırmızı sıcacık bir ev ile yanında gri tekir kedilerinin yer verilmesini istedi. isimleri desenlerin yanına yazılarak düğün tarihi iç yanlara eklendi.
Gold banners are painted at backs with "Happily ever after" and silver fireworks with little stars around complete the glimmering look. Silver ribbons matching her wedding dress are preferred to tie these shoes.
Arkalarda altın renkli şerit bayraklar üzerine "Sonsuza dek Mutlu" yazılarak gümüş havai fişekler etrafında minik yıldızlar eklendi ve ışıltılı görünüm tamamlandı. Gelinliğine uyması için ayakkabıları bağlarken gümüş kurdeleler tercih edildi.

***

You can take a look at my designs on my facebook page and order customized handpainted shoes at my etsy shop.
Tasarımlarıma facebook sayfamda göz atabilirsiniz. Kişiselleştirilmiş el boyama ayakkabılar sipariş vermek için online satış noktalarımı ziyaret edebilirsiniz: ZET , TARZIMON , SOPSY , WEDDINGDEKOR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder