designer

designer
atelier...

24.03.2014

Natural&Whimsical Wedding Theme...

Rachel is planning to have her wedding at the Prospect Park Picnic House in Brooklyn. They have decided on a natural&whimsical theme with romantic colours like vintage blush, lavender, mauve, stone gray and soft latte.
Rachel düğününü Brooklyn'deki Prospect Park Piknik Evi'nde yapmayı planlıyor. Doğal ve masalsı bir düğün teması üzerinde karar kılmışlar ve romantik renkler seçmişler: vintage allık, lavanta, mürdüm, taş gri ve yumuşak latte.
Picturing the pretty picnic house on 1 shoe, I added lovely details like wooden signs, little trees and wrote the wedding date nearby.
Piknik evini tek ayakkabıya resmettikten sonra, ahşap tabelalar ve minik ağaçlar gibi sevimli detaylar ekledim ve yanına düğün tarihini yazdım.
On the front you can see Michael offering a huge diamond ring to Rachel :) I tried to picture the day when, he proposed her on a bench at the park, after a yoga class.
Önde Michael'in Rachel'a dev bir tektaş yüzük verdiğini görebilirsiniz :) Bir yoga dersinin ardından parka bankta otururken evlenme teklifi yaptığı günü canlandırmaya çalıştım.
So this shoe has become proposal themed; while the other one is rather wedding themed. They wanted me to incorporate their black cat into the design; so writing their names on the side, I painted pale blue roses, tiny hearts, a couple of engagement rings and a swallow bird.
Böylece bu ayakkabı evlilik teklifi temalı iken diğer teki daha çok düğün temalı oldu. Siyah kedilerini de tasarıma dahil etmemi istediler; bende isimlerini dış yana yazdıktan sonra, soluk mavi güller, minik kalpler, bir çift nişan yüzüğü ile bir kırlangıç boyadım.
I really loved their wedding theme and decor, also the bridal bouquet is so graceful!
Düğün temaları ve dekorasyonunu gerçekten sevdim, gelin buketi de çok zarif!
You can see the bride&groom kissing on toe-cap and pretty fresh flowers painted next to the couple.
Burun kısmında gelinle damadı öpüşürken görüyorsunuz ve güzel taze çiçekler de hemen çiftin yanına boyandı.
Blush hearts at backs say: just married, lined with small pearls and light blue satin ribbons are preferred to symbolise her "something blue" and bring them the best of luck! ;)
Arkadaki pembe kalpler just married diyor, etrafı küçük incilerle çerçeveli ve açık mavi saten kurdele gelinin taşıması gereken "mavi bir şey"i temsil etmek için tercih edildi- elbette ona en iyi şansı getirmesi için! ;)

***

Take a look at my designs on my facebook page.
Contact me to tell your story and order customized shoes on my etsy shop.
facebook sayfamdan tasarımlarıma göz atın.
İletişime geçip kendi hikayenizi anlatmak ve kişiye özel tasarlanan ayakkabılar sipariş vermek için tarzimonZETemeksensin ve SOPSY online dükkanlarımı ziyaret edin. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder