designer

designer
atelier...

5.03.2014

Paris&NewYork Honeymoon!

I've just finished working on a pair of custom design bridal shoes for Isabella. She wanted a model with Paris&NewYork theme, using lilac as dominant colour and crystals covering both heels.
Isabella için özel tasarlanan bir çift gelin ayakkabısı üzerinde çalışmayı henüz bitirdim. Paris&NewYork temalı, lila renginin hakim kullanıldığı ve topukları kristal taşlarla kaplı bir model istedi. 
I pictured the newly wed couple running hand in hand towards the Liberty statue in NY, on 1 shoe and on the ther you can see them kissing near the Eiffel Tower in Paris.
Yeni evli çifti 1 ayakkabıda el ele NY'taki Özgürlük heykeline koşarken resmettim ve diğer ayakkabıda Paris'te Eiffel Kulesi yanında öpüşürken görebilirsiniz.
Lilac hearts at backs say "just married", lined with Swarovski crystals and hearts on the soles added with "I Do". Both heels are covered with small crystals, names are written on the sides and date added on platforms.
Arkadaki lila kalpler üzerinde "just married" yazıyor, etrafı Swarovski taşlarla çerçeveli ve tabanlardaki lila kalplere "I Do" eklendi. Her iki topuk da küçük kristal taşlarla kaplanarak, isimleri yanlara yazıldı ve tarih platformlara eklendi.

***

Like my facebook page to keep in touch and discover my handpainted designs.
Visit my etsy shop to order customized shoes and make your dream wedding!
Takipte kalmak ve el boyama tasarımlarımı keşfetmek için facebook sayfamı beğenin.
Kişiselleştirilmiş ayakkabılar sipariş vermek ve hayalinizdeki düğünü yaşamak için satış noktalarımı ziyaret edin: ZET , TARZİMON , SOPSY , EMEKSENSİN.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder