designer

designer
atelier...

29.05.2015

*Rockabilly Bridal Shoes*

I've just finished working on Patricia's bridal shoes! Patri and Ferdi are planning a rockabilly style wedding in Hungary this June; so we decided to go for a vintage rock theme with colbalt blue&red colours...
Az önce Patricia'nın gelin ayakkabıları üzerinde çalışmayı bitirdim! Patri ile Ferdi bu Haziran'da rockabilly stili bir düğünle evlenmeyi planlıyorlar; biz de vintage rock temasına sadık kalarak kobalt mavi&kırmızı renkler kullanmaya karar verdik...
I prepared bridal shoes and bridesmaids shoes for a rockabilly wedding in Australia before; and they were featured in a rock'n'roll bride magazine. The photo above is from this photoshoot.
You can take a look at my rockabilly wedding pins for inspiration ;)
Daha önce Avustralya'da bir rockabilly düğiünü için hem gelin hem de nedime ayakkabıları hazırlamıştım ve bunlar bir rock'n'roll gelin dergisinde yayımlandı. Yukarıdaki fotoğraf bu çekimden alıntı.
İlham almak için rockabilly düğünü sayfama bakabilirsiniz. ;)

Red hearts are painted on the backs with "just married" and outlined with small rhinestones. Both heels are decoarted with rhinstones as well.
Arkada kırmızı kalplere "just married" yazılıp etrafı küçük şeffaf taşlarla çerçevelendi. Topuklar da taşlarla süslendi.
I pictured the bride and groom on each shoe's toes; so that when together they look like holding hands on the front. :) Ferdi is going to be wearing a blue suit with a red polka-dot tie and Patri's wedding dress is designed with red hearts...
Gelin ve damat figürlerini her iki ayakkabının burunlarına resmettim; yan yana gelince önde el ele tutuşuyormuş gibi gözüküyorlar. :) Ferdi mavi bir takım elbise giyecek ve kırmızı puanlı kravat takacak, Patri'nin gelinliğiyse kırmızı kalplerle tasarlanmış...
Their names are written on the side of 1 shoe, and I added the wedding date on a red heart carried by swallow birds on the other shoe. A few red&blue stars around complete the design.
Tek ayakkabının yanına isimleri yazıldı ve diğer ayakkabıya düğün tarihi kırlangıçların taşıdığı kırmızı bir kalp üzerine eklendi. Birkaç kırmızı&mavi yıldız etrafa eklenerek tasarım tamamlandı.

***

Visit my facebook page to take a closer look. 
You can order customized shoes at my shop. :)
Yakından bakmak için facebook sayfamı ziyaret edebilir, kişiselleştirilmiş ayakkabılar sipariş vermek için ZETTARZIMON veya SOPSY dükkanlarıma uğrayabilirsiniz. :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder