designer

designer
atelier...

7.05.2015

Country wedding - Mint&Blush themed Custom Design Bridal Shoes

Kiah and Ben are planning a country wedding in Australia this June. They are getting married on a big garden under a wooden arbour- fantastic place for any ceremony!
Kiah ile Ben bu Haziran'da Avustralya'da bir kır düğünü planlıyorlar. Kocaman bir bahçede ahşap çardak altında evlenecekler-her tür tören için muhteşem bir mekan!
Their colour scheme is blush & soft mint, there will be blush roses and daisies for decor as well as wooden centerpieces.
Renkleri pudra pembe&soft nane yeşili ve dekorda ahşap masa süslerinin yanında açık pembe güller ile papatyalar olacak.
We decided to work on white leather shoes with 3"heels and pointy toes for her, added thin ankle straps for all-night comfort. 8cm topuklu sivri burunlu beyaz deri ayakkabılar üzerinde çalışmaya karar verdik ve bütün gece rahatlık sağlaması için bilekte ince bantlar ekledik.
Mint hearts on the backs with "just married" are outlined with pearls and blush flower branches are painted on both heels. 
Arkada nane yeşili kalpler üzerine "just married" yazılarak incilerle çeröevelendi ve topuklara pudra pembe çiçekli dallar boyandı.
 
 Their names and wedding date are written on the sides of the shoes, and I pictured the antler detail on their decor pieces. Scattered daisies, blush roses and leaves complete the design.
Çiftin isimleri ve düğün tarihleri ayakkabıların yanlarına yazılarak, dekorda kullanılan geyik boynuzu detayı resmedildi. Serpme papatyalar, pudra güller ve yapraklarla tasarım tamamlandı.
 
Kiah wanted me to incorporate their lovely puppies as well so I painted them on the inner side. :)
Kiah benden tatlı köpeklerini de dahil etmemi istedi, ben de onları iç yana boyadım :)
 
On the toes I pictured the proposal scene with a huge diamond ring and the wedding scene under the wooden arbour with flowers. So romantic! ;)
Burun kısımlarında dev tek taşlı evlenme teklifi ile çiçekli çardak altında evlenme sahnesi resmettim. Çok romantik! ;)

***

Visit my facebook page to take a closer look. 
You can order customized shoes at my shop. :)

Yakından bakmak için facebook sayfamı ziyaret edebilir, kişiselleştirilmiş ayakkabılar sipariş vermek için ZETTARZIMON , EMEKSENSİN veya SOPSY dükkanlarıma uğrayabilirsiniz. :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder