designer

designer
atelier...

23.06.2014

Honeymoon in Paris&Barcelona...!

Alexandra and Andrew are getting married this August, they are planning to have a gorgeous honeymoon in Paris and Barcelona. These are the shoes I painted for their wedding :)
Alexandra ve Andrew bu Ağustos'ta evleniyorlar ve Paris ile Barcelona'da harika bir balayı planlıyorlar. İşte onların düğünü için boyadığım ayakkabılar :)
Their wedding colours are rosewood&light blue and green. I pictured the Eiffel on 1 shoe and added their lovely cats nearby, then painted the bride&groom cycling on the front. Paris shoe is completed with a couple of clouds and tiny hearts around...
Düğün renkleri gül ağacı&açık mavi ve yeşil. Ayakkabıların tekine Eiffel'i boyadım ve yanına sevimli kedilerini ekleyerek. öne de gelin ile damadı bisiklet sürerken resmettim. Paris ayakkabısı birkaç bulut ile etrafa serpiştirilmiş minik kalplerle tamamlandı...
I tried to incorporate their features; bridal gown and gray tux, her long wavy hair& his beard and moustache... ;)
Tüm özelliklerini dahil etmeye çalıştım; gelinliği ve gri takımı, gelinin uzun dalgalı saçları ile damadın bıyık ve sakalını... ;)
Barcelona shoe is designed with the fabulous La Sagrada Familia and bride&groom standing hand in hand next to it. On the front they are pictured hurrying off with suitcases and the signs say: barcelona, Madrid, Paris :)
Barcelona ayakkabısı muhteşem La Sagrada Familia bazilikası yanında el ele tutuşmuş gelin ve damat figürleri ile tasarlandı. Önde ellerinde bavullarla acele ederken resmedildiler ve tabelalarda Barcelona, Madrid, Paris yazıyor :)
Their names and wedding date are added on the inner sides of both shoes, with a few tiny hearts and "just married" is written on blue hearts at backs lined with pearls. Tiny pearls all around complete the look.
İsimleri ve düğün tarihleri birkaç minik kalpler birlikte her iki ayakkabının iç tarafına eklendi ve "jusr married" arkadaki mavi kalplere yazılarak etrafı incilerle çevrildi. Desenler arasına serpiştirilen minik inciler görünümü tamamlıyor.

***

Visit my facebook page to take a closer look. 
You can order customized shoes at my shop. :)

Yakından bakmak için facebook sayfamı ziyaret edebilir, kişiselleştirilmiş ayakkabılar sipariş vermek için ZETTARZIMON , EMEKSENSİN veya SOPSY dükkanlarıma uğrayabilirsiniz. :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder