designer

designer
atelier...

8.06.2014

LOVE is in the air..!

I received an urgent order from Muğla; Serpil contacted me to ask for a pair of customized shoes for her wedding coming up in a week. We had no time to lose so I started working right away.
Muğla'dan acil bir sipariş aldım; Serpil hanım haftaya gerçekleşecek düğünü içinbenden kişiselleştirilmiş bir çift gelin ayakkabısı istemek için benle iletişime geçti. Kaybedecek vaktimiz olmadığı için hemen çalışmaya başladım.
She received her proposal in an air balloon in Cappadocia; that's why I pictured the couple flying in a colourful balloon on 1 shoe. Little clouds and tiny purple hearts complete the design.
Evlenme teklifini Kapadokya'da balonda aldığı için, onları renkli bir balonla uçarken resmetti bir ayakkabı üzerine. Küçük bulutlarla minik mor kalpler tasarımı tamamlıyor. 
On the other shoe; I painted the newly wed couple driving a pink cute VW old style wedding car, and put her lovely Persian cat nearby. :) On the signboards you can see their weddign&honeymoon locations written.
Diğer ayakkabıya; yeni evli çifti sevimli eski tip bir VolksWagen düğün arabası sürerken çizdimve tatlı İran kedisini yanlarına iliştirdim. Tabelalarda ise düğün ve balayı mekanlarını görebilirsiniz.
She wanted to have princess crowns at backs, and I painted fuchsia crowns with glitter and decoarted them using small pearls&crystals. They do look gorgeous!
Arakalarda prenses taçları olsun istedi, ben de simli fuşya taçlar boyayıp minik inciler ve taşlarla süsledim. Gerçekten muhteşem görünüyorlar!
Names of bride&groom are written on fuchsia hearts on the soles with glitter.
Gelin&damadın isimleri tabanlardaki simli fuşya kalplere eklendi.
I wish them a brilliant wedding! ;)
Onlara harika bir düğün diliyorum! ;)

***

Visit my facebook page to take a closer look. 
You can order customized shoes at my shop. :)
Yakından bakmak için facebook sayfamı ziyaret edebilir, kişiselleştirilmiş ayakkabılar sipariş vermek için ZETTARZIMON , EMEKSENSİN veya SOPSY dükkanlarıma uğrayabilirsiniz. :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder