designer

designer
atelier...

30.04.2013

EXOTIC WEDDING IN CAMBODIA!


I made a new pair of customized wedding shoes for Jenny&Marc from Canada. They wanted an exoric atmosphere with the Angkor Thom temple in Cambodia and Buddha's hand.
Kanada'dan Jenny&Marc için özel tasarladığım yeni bir çift düğün ayakkabısı yaptım. Kamboçya'daki Angkor Thom tapınağı ve Buda'nın eli ile birlikte egzotik bir hava yaratmak istediler. 

Well it was a bit hard at the beginning, considering how complicated Angkor Thom actually is :) But we decided to place the gate with 3 heads on one toe cap and Buddha's hand that he holds in a specail position, symbolising sincerity and compassion. 
Angkor Thom'un gerçekte ne kadar karmaşık olduğu düşünülürse başlangıçta biraz zordu :) Ama sonunda 3 başlı kapısını ayakkabıların tekinin burnunda, Buddha'nın özel bir pozisyonda tuttuğu elini de diğerinin burnunda kullanmaya karar verdik; bu samimiyet ve şefkati simgeliyor.
I wrote their names in bright yellow banner at back and painted their favourite flowers; tiger lilies on one shoe's side and purple orchids on the other. 
Arkalarda parlak sarı bannerlar içine adlarını yazdım ve en sevdikleri çiçekleri boyadım; ayakkabıların tekinin dış yanında turuncu lilyumlar ve diğerinde mor orkideler.

I liked the exotic feeling of this pair! May they live in peace ever after...
Bu ayakkabının egzotik hissini sevdim! Sonsuza dek barış içinde yaşasınlar...



Contact me and order your own customized pair here.
Kendinize özel tasarlanan ayakkabılarınızı buradan benle iletişime geçerek sipariş verin.








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder