designer

designer
atelier...

24.09.2014

"Imagination is the only weapon in the war against reality..."

I designed a new pair of Alice in Wonderland themed shoes for Emily...
Emily için Alice harikalar Diyarında temalı yeni bir çift ayakkabı tasarladım...
She preferred me to work on 3" heels with black satin bows, and personalize them for their wedding including the date and initials. 
7.5cm topuklu ayakkabılar üzerine çalışmamı ve siyah saten kurdele kullanmamı tercih ediyordu, tarih ile baş harflerini dahil ederek düğünleri için kişiselleştirmemi istiyordu.
I prepared deep red satin bows with key&heart charms for her shoes and used more black instead of navy to match the tie-ribbons. E for Emily and C for Chris is written on dark red hearts on inner sides. 
Onun ayakkabılarına koymak için anahtar ve kalp parçalarıyla koyu kırmızı saten fiyonklar hazırladım ve kurdelesine uyması için tasarımda lacivert yerine siyah kullandım. İç yanlarda koyu kırmızı kalplere Emily'nin E'si ve Chris'in C'sini yazıldı.
And the last but not the least; her favourite quote from the tale is written with Alice font on both shoes: "Imagination is the only weapon in the war against reality..." 
Always remember to hold onto your imagination! :)
Ve son olarak; masalın en sevdiği sözü Alice yazı stiliyle her iki topuğa da yazıldı: "Hayal gücü gerçekliğe karşı savaşta tek silahtır..."
Her zaman hayal gücünüze tutunmayı hatırlayın! :)

***

Visit my facebook page to take a closer look. 
You can order customized shoes at my shop. :)
Yakından bakmak için facebook sayfamı ziyaret edebilir, kişiselleştirilmiş ayakkabılar sipariş vermek için ZETTARZIMON , EMEKSENSİN veya SOPSY dükkanlarıma uğrayabilirsiniz. :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder