designer

designer
atelier...

2.09.2014

Sleeping Beauty Bridal Flats...

A new pair of bridal flats I painted for Jillian's wedding; with "Sleeping Beauty" theme...
I've always loved fairy tales as a kid and still they are a great inspiration.
Jillian'ın düğünü için boyadığım yeni bir çift gelin babeti; "Uyuyan Güzel" temalı...
Çocukken masalları hep severdim ve hala benim için büyük ilham kaynağı masallar.
I worked on white flats for Jillian and used dusky pink&pale lilac to match the colours of the flowers on her wedding gown. We agreed to picture the gorgeous Sleeping Beauty Castle in Disneyland, on 1 shoe and complete the design with intertwining rose veins...
Jillian için beyaz babetler üzerinde çalıştım ve gelinliğindeki çiçeklerin renklerine uyması için tozlu pembe&soluk lila tonlarını kullandım. Ayakkabıların tekine Disneyland'taki muhteşem Uyuyan Güzel Şatosu'nu resmetmeye ve dolambaçlı sarmaşık gülleri ile tasarımı tamamlamaya karar verdik...
Writing their names and wedding date on the outer sides, I added 2 lovely quotes from the tale on inner sides. "Once upon a dream.." and "True Love's Kiss" 
İsimleri ile düğün tarihini dış yanlara yazdıktan sonra, masalda geçen iki güzel sözü de iç yanlara ekledim: "Bir zamanlar bir rüyada..." ve "Gerçek Aşk'ın Öpücüğü"
Dusky pink hearts at backs say: "Just married" and crystals add extra glimmer to these beautiful bridal shoes. White tulle bows decorate toe-caps and complete the elegant look.
Arkadaki tozlu pembe kalpler "Just Married" diyor ve kristal taşlar bu güzel gelin ayakkabılarına ekstra ışıltı katıyor. Beyaz tül fiyonklar burunları süsleyerek zarif görünümü tamamlıyor.

***

Visit my facebook page to take a closer look. 
You can order customized shoes at my shop. :)
Yakından bakmak için facebook sayfamı ziyaret edebilir, kişiselleştirilmiş ayakkabılar sipariş vermek için ZETTARZIMON , EMEKSENSİN veya SOPSY dükkanlarıma uğrayabilirsiniz. :)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder