designer

designer
atelier...

19.09.2014

Disneyland wedding - Handpainted Fairy Tale Bridal Shoes

Kim has contacted me on etsy, asking for a pair of handpainted Disney themed wedding shoes for her wedding this February in Australia. They got engaged in Disneyland and she wanted me to incorporate Space Mountain logo into the design and Mickey Mouse head as well as Cinderella's castle and the pumpkin carriage...
Kim benle etsy üzerinden iletişime geçerek, bu şubat ayında Avustralya'da gerçekleşecek olan düğünü için bir çift Disney temalı el boyama gelin ayakkabısı istedi. Disneyland'ta nişanlanmışlar, Kim de tasarımımızda Space Mountain logosu ile Mickey Mouse kafası ve Sindirella'nın Şatosuyla birlikte balkabağı arabasına yer vermemi istiyordu...
I decided to use Cinderella's blue castle and the pink pumpkin carriage on outer sides of both shoes as main designs, then complete them with a small black Space Mountain logo and Mickey head on inner sides.
Ayakkabıların dış yanlarında ana desen olarak mavi Sindirella şatosu ile pembe balkabağı arabasını kullanmaya karar verdim ve iç yanlarda da küçük siyah Space Mountain logosu ve Mickey kafası ile tamamlamayı düşündüm.
We thought of painting gorgeous Minnie bows on both toes; red&white polka dot ribbons would add a colourful funny touch on the Disney design.
Burun kısımlarına Minnie tarzı muhteşem fiyonklar boyamayı düşündük; kırmızı&beyaz puanlı kurdeleler Disney tasarımına renkli, eğlenceli bir dokunuş kazandıracaktı.
Putting their names&wedding date on the shoes, I wrote a couple of her favourite quotes that match with the theme: "Let the memories begin!" on 1 shoe and "Once in the middle of an ordinary life, LOVE gives us a FAIRY TALE" on the other. :)
İsimlerini ve düğün tarihini ayakkabılara ekleyerek, en sevdikleri sözlerden temayla uyumlu olan 2 tanesini yazdım: "Anılar başlasın!" tek ayakkabıda ve "Bazen sıradan bir hayatın ortasındayken, AŞK size bir PERİ MASALI sunar" :)

***

Visit my facebook page to take a closer look. 
You can order customized shoes at my shop. :)

Yakından bakmak için facebook sayfamı ziyaret edebilir, kişiselleştirilmiş ayakkabılar sipariş vermek için ZETTARZIMON , EMEKSENSİN veya SOPSY dükkanlarıma uğrayabilirsiniz. :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder