designer

designer
atelier...

26.08.2014

Customized Bridal Shoes for a Rustic Wedding Theme...

Lizzy and Jon are planning to get married this January in Sydney, and then move to London to start a new life together. They are organising a vintage-rustic themed wedding, which will take place in an old rustic shed. Here are the handpainted shoes I prepared for her...
Lizzy ve Jon bu ocakta Sydney'de evlenmeyi, ardından Londra'ya taşınmayı veberbare yeni bir hayata başlamayı planlıyorlar. Vintage-rustik temalı bir düğün organize ediyorlar, düğün mekanı ise kırsal bölgede eski bir baraka. İşte onun için hazırladığım elde boyanan ayakkabılar...
I pictured them driving the vintage blue car, as this is going to be their wedding car, on 1 shoe and added "Sydney"-"London" signs nearby. On the other shoe, you can see them standing at the door of the shed, as bride&groom. :)
Ayakkabıların bir tekinde, onları düğün arabası olarak kullanacakları açık mavi vintage arabayla gezerken resmettim ve yanına "Sydney" ile "Londra" tabelaları ekledim. Diğer ayakkabıda ise; onları barakanın kapısında gelin&damat olarak görebilirsiniz. :)
Their funny bulldog Betty had to be a part of the shoes, as well as the 3 iconic trees near their house in Sydney, that are really special for them.
Komik bulldogları Betty ayakkabıların bir parçası olmak zorundaydı, tıpkı onlar için özel olan Sydney'deki evlerinin yakınındaki bu 3 ikonik ağaç gibi.
Their names are written on an orange banner, and some eucalyptus leaves, typical to Australia,  are scattered around...
isimleri turuncu bir bayrak üstüne yazılıp, Avustralya'ya özgü olan okaliptus yaprakları etrafa serpiştirildi...
Lizzy wanted me to fit an "I Love You" sign somewhere; and told me they have been learning the sign language together for some time. Cute symbol!
Lizzy benden "Seni Seviyorum" işaretini bir yere sıkıştırmamı istedi; bana bir süredir birlikte işaret dilini öğrendiklerini anlattı.
Finally, the wedding date is added on soft blush hearts at backs.
Son olarak, düğün tarihleri arkada yumuşak pembe kalplere eklendi.

I wish them the best of luck!
Onlara bol şans diliyorum!

***

Visit my facebook page to take a closer look. 
You can order customized shoes at my shop. :)

Yakından bakmak için facebook sayfamı ziyaret edebilir, kişiselleştirilmiş ayakkabılar sipariş vermek için ZETTARZIMON , EMEKSENSİN veya SOPSY dükkanlarıma uğrayabilirsiniz. :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder