designer

designer
atelier...

20.08.2014

Colourful Bridal Shoes for a Funfair Themed Wedding !

I prepared a colourful pair of bridal shoes for Amy's funfair themed wedding-these are such fun! :)
Amy'nin lunapark temalı düğünü için rengarenk bir çift gelin ayakkabısı hazırladım-bunlar çok eğlenceli! :)
Amy told me she wanted rainbow colours and sparkle on her shoes, also there will be balloons, candyfloss and popcorn at the wedding and she wanted her lovely little boys incorporated into the design. To begin with; we agreed to paint red hearts on the heels with "just married" and blue ones on the soles with "I Do".
Amy ayakkabılarında gökkuşağı renkleri ile ışıltı istediğini söyledi, düğünde balonlar, pamuk helva ve patlamış mısır olacağını anlatarak, küçük tatlı oğullarının da tasarıma dahil edilmesini istedi. Öncelikle; topuklara "just married" yazan kırmızı kalpler ve tabanlara "I Do" yazan mavi kalpler boyamaya karar verdik.
I pictured her kids flying with a bunch of colourful balloons on 1 shoe, and the kissing bride&groom on the other shoe. Their names are added on yellow banners on the side, and rainbow coloured little hearts are scattered all around.
Çocukları, rengarenk bir sürü balonla uçarken resmettim ve diğer ayakkabıya öpüşen gelin ile damat boyadım. isimleri yan tarafta sarı bir bayrak üstüne eklenerek etrafa dağınık olarak gökkuşağı renkli kalpler serpiştirildi.
Amy wanted to inculde tickets to remind us of the story how they met, as well as a daffodil flower which is very important to them, also Turnbull's guitar and champagne glasses.
Amy, tanışma hikayelerini hatırlatan bilet koçanları da eklemek istedi, onlar için değeri büyük olan bir nergis çiçeği, ayrıca Turnbull'un gitarıyla şampanya kadehlerini dahil etmek istedi.
Incorporating all those element into the design; I believe I managed to create precious customized shoes for forever keepsake... They are completed with some glitter and crystals to add a bit of sparkle.
Tüm bu unsurları tasarıma dahil ederek; sonsuza dek saklayacakları hatıra niteliğinde çok değerli ayakkabılar ortaya çıkardığıma inanıyorum. Biraz da ışıltı katmak amacıyla sim ve kristal taşlarla tamamladım.

***

Visit my facebook page to take a closer look. 
You can order customized shoes at my shop. :)

Yakından bakmak için facebook sayfamı ziyaret edebilir, kişiselleştirilmiş ayakkabılar sipariş vermek için ZETTARZIMON , EMEKSENSİN veya SOPSY dükkanlarıma uğrayabilirsiniz. :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder