designer

designer
atelier...

16.05.2014

Purple orchids&Loevly Skulls!

I've just finished working on a custom designed pair of bridal shoes for Audrey from Monaco, France. She told me they have already had a Buddhist wedding in Thailand and wanted me to picture scenes form this ritual...
Fransa, Monako'dan Audrey için özel tasarlanan bir çift gelin ayakkabısı üzerinde çalışmayı henüz bitirdim. Bana Tayland'ta bir Budist düğünü yaptıklarını söyledi ve bu törenden sahneleri resmetmemi istedi...
Their wedding took place at the beach among some exotic flowers, and they are planning to have purple orchids for decoration. I tried to picture the scene exactly where they are sitting together at a beach gazebo. :)
Düğünleri egzotik çiçekler arsında plajda gerçekleşmiş ve dekorasyon için mor orkideler kullanmayı planlıyorlar. Sahilde yan yana oturdukları sahneyi olduğu gibi resmetmeye çalıştım. :)
On the other shoe, we decided to put a motorcycle figure which is a part of their life; Audrey has a rock-chic style and loves to wear black as well as skull shaped accessories. 
Diğer ayakkabıya, hayatlarının önemli bir parçası olan motosiklet figürü koymaya karar verdik; Audrey'nin rock-şık bir stili var ve siyah giymeyi, kurukafa şeklinde aksesuarlar takmayı seviyor.
We chose a strong rich shade of purple as the dominant colour and I painted purple hearts at backs with silver "just married", lined them with smal pearls. Also on the soles purple hearts with "Yes, I Do" is painted. 
Güçlü ve zengin bir mor tonunu ana renk olarak seçtik ve arkalara gümüş "just married" yazan mor kalpler boyayıp etraflarını küçük incilerle çevirdim. Aynı zamanda tabanlara da "Yes, I Do" yazan mor kalpler boyandı.
I've written their names using a rock style font on both shoes, with a blue anchor in between and their wedding date is added on both heels, written on silver&blue banners.
İsimlerini rock tarzı bir fontla her iki ayakkabıya da yazdım, aralarına mavi birer çapa kondurdum, düğün tarihleri ise topuklara gümüş&mavi şeritler üzerine iliştirildi.
A lovely skull on each shoe, nearby graceful purple orchids on inner sides are added and tiny stars all around complete the look. 
Ayakkabıların iç yanlarına, zarif mor orkidelerin yanına birer sevimli kurukafa eklendi ve etraftaki minik yıldızlar görünümü tamamladı.


***

Visit my facebook page to take a closer look. 
You can order customized shoes at my shop. :)
Yakından bakmak için facebook sayfamı ziyaret edebilir, kişiselleştirilmiş ayakkabılar sipariş vermek için ZETTARZIMON , EMEKSENSİN veya SOPSY dükkanlarıma uğrayabilirsiniz. :)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder