designer

designer
atelier...

24.04.2014

Rockabilly Bridesmaids&Bridal Shoes ! :)

Rikki contacted me from Australia and told me she was planning to have a rockabilly themed wedding this summer. She was looking for custom designed handpainted bridal shoes and also 2 pairs for her bridesmaids, and she definitely came to the right person! :)
Rikki Avutsralya'dan benle irtibata geçerek bu yaz rockabilly temalı bir düğün planladığını anlattı. Kişiye özel tasarlanan el boyama gelin ayakkabıları ve nedimeleri için 2 çift ayakkabı daha arıyordu, kesinlikle doğru kişiye geldi! :)
I made a short search on rockabilly style; a sexy funky trend which includes a lot of tattooes&piercings, funny coloured punk hair, guitars&records, sparrow figures, stars&polka dots inspired from 50s rock'n'roll.
Rockabillly stili üzerine kısa bir araştırma yaptım; seksi ve eğlenceli bir trend olan bu stil 50ler rock'n'roll müziğinden esinleniyor, bir sürü dövme&piercing, çılgın renkli punk saçlar, gitarlar&plaklar, kırlangıç figürleri, yıldızlar&puantiye desenleri içeriyordu.
Starting with the bridal pair first, I decided to picture the couple wearing their rockabilly style outfits for the wedding on 1 shoe, and driving a hotrod on the other shoe. I tried to incorporate their tattooes&piercings&hair style. :)
Önce gelin ayakkabısıyla başlayarak, tek ayakkabıya çifti rockabilly stili düğün giysileri içerisinde ve diğer tekine de hotrod tarzı eski bir araba sürerken resmetmeye karar verdim. Onların tarzını yansıtan dövme&piercing&saç stillerini dahil etmeye çalıştım. :)
Writing their names&wedding date on outer sides, I painted red hearts at backs with "just married. Crystals decorate both heels and line the hearts. These joyful shoes are completed with a sparrow and a couple of records&red stars.
Dış yanlara isimlerini&düğün tarihini yazarak, arkalara "just married" yazılı kırmızı kalpler boyadım. Topukları süsleyen kristaller aynı zamanda kalpleri de çerçeveliyor. Bu neşeli ayakkabılar bir kırlangıç figürü, bir çift plak ve birkaç kırmızı yıldızla tamamlandı.
Later I started to work on 2 pairs of bridesmaids shoes: Rikki told me they would be wearing red tea-length dresses with black polka-dots and carrying swirly red&white lollipops. :) I pictured Emma and Kacie, her lovely bridesmaids, on the front. A couple of blue sparrows holding banners with the wedding date are painted on the sides. A red guitar with a couple of records is pictured on the other shoe and a few red starst added around.
Daha sonra 2 çift nedime ayakkabısı üzerinde çalışmaya başladım: Rikki bana düğünde nedimelerin kırmızı-siyah puantiyeli diz altı elbiseler giyeceklerini ve kırmızı&beyaz helezon lolipoplar tutacaklarını söyledi :) Sevimli nedimeleri Emma ile Kacie'yi önlerde resmettim. Düğün tarihinin yazdığı şeritleri taşıyan bir çift mavi kırlangıç yanlara boyandı. Bir kırmızı gitar ile bir çift plak diğer ayakkabıya boyanarak etrafa birkaç kırmızı yıldız eklendi.
Bridesmaids shoes also have red hearts at backs lined with pearls, and their initials on them. With some effort and a huge enthusiasm, these funky shoes are fully customized, and ready to go! ;)
Nedime ayakkabılarında da üzerinde baş harflerini taşıyan etrafı kristal taşlarla çevrili kırmızı kalpler var. Biraz emek ve müthiş bir heves sayesinde, bu havalı ayakkabılar tamamen kişiselleştirildi ve gönderilmeye hazır! ;)

***

You can like my facebook page to follow new designs and visit my shop to order your customized shoes.
Yeni tasarımları takip edebilmek için facebook sayfamı beğenebilir ve ZET dükkanım, SOPSY sayfam ya da tarzimon dükkanımı ziyaret ederek size özel tasarlanan ayakkabılar sipariş verebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder