designer

designer
atelier...

1.04.2014

2014 spring summer bridal shoes with lace...

Our new bridal models for this summer season have a lot of lace&guipure decorations. Let's have a look at some of them:
Bu yaz sezonu için yeni gelin ayakkabı modellerimizde bolca dantel&gipür süsleme kullanıldı.  Yeni modellere göz atalım:

12cm.(4,75")heels&2,5(1")platforms, peep toes with cream satin ribbons, made of ivory leather and lace. 
12cm.topuklu&2,5 platformlu, burunu açık krem renkli saten kurdeleden fiyonklu, sedefli kırık beyaz deriden üretilen gelin ayakkabıları. 
We offer shorter versions of this model also; with 8cm. high heels and no platforms. Here you can see how they look: 
Aynı modelin daha kısa bir versiyonunu da beğeninize sunuyoruz; 8cm. topuklu ve platformsuz olarak. Nasıl göründüklerine buradan bakabilirsiniz:
14cm.(5,5")heels&double platforms, with cross ankle straps, peep toes, made of ivory leather and lace. 
14cm.topuklu&çift platformlu, bilekte çapraz bantlı, burunu açık, sedefli kırık beyaz deriden üretilen dantelli gelin ayakkabıları.
We've added a brand new model to lace and pearls embroidered bridal shoes. 12cm.heels&2,5cm.platforms, peep toes with organza ribbons create a glamorous look...
Dantel ve inci işlemeli gelin ayakkabılarımıza yepyeni bir model kattık. 12cm.topuklu&2,5cm.platformlu, burnu açık organze kurdeleli ayakkabılar göz alıcı bir hava yaratıyor...

Visit my facebook page to take a closer look. 
You can order customized shoes at my shop. :)

Yakından bakmak için facebook sayfamı ziyaret edebilir, kişiselleştirilmiş ayakkabılar sipariş vermek için ZETTARZIMON , EMEKSENSİN veya SOPSY dükkanlarıma uğrayabilirsiniz. :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder