designer

designer
atelier...

5.04.2014

Rainbow Hearts!

Who ever doesn't love rainbows?!
It's kind of rare to see a rainbow here in İstanbul, as it doesn't rain often, so when I was a kid I used to believe if I could catch one on the sky, something extraordinary lucky would happen to me :)
Kim sevmez ki gökkuşağını?!
İstanbul'da sık sık yağmur yağmadığı için burada bir gökkuşağı görmek pek kolay değil, ben de çocukken gök yüzüne bir gökkuşağı görürsem başıma olağanüstü şanslı bir şey geleceğine inanırdım :)
That's why I got really excited when one of my American customers asked me to paint a pair of rainbow shoes for her upcoming wedding. She wanted them to be 7cm heels with ankle straps and truly comfortable.
Bu yüzden de Amerikalı bir müşterim yaklaşan düğünü için benden gökkuşağı ayakkabılar boyamamı istediği zaman gerçekten heyecanlandım. 7cm topuklu bilekten bantlı ve çok rahat olmasını istiyordu.
I painted whole of the shoes in thick colour blocks, to form a rainbow pattern and then corrected edges with black contours. We decided to use yellow polka dot ribbons on a thicker red plain satin ribbon to decorate both shoes and put small&big shiny crystal hearts around to add some more sparkle.
Ayakkabıların tamamını, bir gökkuşağı oluştıracak biçimde kalın renk bloklarına boyadım ve ardından kenarlarını siyah kontürle düzelttim. Her iki ayakkabıda süslemek için düz kırmızı kalın saten kurdele üstüne puantiyeli sarı kurdeleler kullanmaya karar verdik ve dağınık olarak büyüklü küçüklü ışıltılı kristal kalpler koyduk.
So colourful and vibrant- these shoes fill you up with joy!
Rengarenk ve capcanlı bu ayakkabılar insanı neşeyle dolduruyor!

***

Take a closer look at my designs on my facebook page and visit my etsy shop to make your dreams come true!
Tasarımlarıma yakından bakmak için facebook sayfama buyrun. tarzimon ZET, SOPSY ve emeksensin online dükkanlarımı ziyeret ederek hayallerinizi gerçekleştirin!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder