designer

designer
atelier...

15.04.2014

Angel Wings & Love Doves & Butterflies

Brand new models! Let's have a look at them:
Yepyeni harika modeller! Haydi bir göz atalım:

ANGEL WINGS: White peep toes with 9cm heels are designed with angel wings made of white soft feathers. Little shiny pink hearts with wings are painted on the front and the whole body is covered with scattered small pearls. So innocent and delicate! ;)
MELEK KANATLARI: Beyaz burnu açık 9cm. topuklu ayakkabılar yumuşak beyaz tüyden melek kanatlarıyla tasarlandı. Önlere kanatlı küçük ışıltılı pembe kalpler boyandı ve ayakkabıların tamamı serpme minik incilerle kaplandı. Çok masum ve narin! ;)
LOVE DOVES: These gorgeous high heels are made of shiny ivory leather and both heels&front platforms are covered with a sparkling leather. 14cm heels peep toes with 4cm double platforms and ankle straps; which add comfort despite the height. A couple of bird figures made of ivory satin are used on the front facing eachother; like love doves. :) Glimmering small beads decorate the thin ankle straps to add extra galmour.
ÇİFTE KUMRULAR: Bu muhteşem yüksek topuklu ayakkabılar sedefli kırık beyaz deriden yapıldı ve hem topukları hem de ön platformları ışıltılı malzeme ile kaplandı. 14cm. topuklu burnu açık model, 4cm. çift platformlu ve bilekten bantlı; bu da yüksekliğine rağmen rahatlık katıyor. Ön kısımlarında birbirlerine bakan birer çift krem saten kuş figürü kullanıldı; aşk kumruları gibi. :) İnce bantları süsleyen parıltılı boncuklar ekstra cazibe kazandırıyor.
CRYSTAL BUTTERFLIES: 14cm. heels with 4cm. double platforms again, made of ivory leather combined with ivory sparkling leather. These shoes are designed with glimmering pretty butterflies fastened onto the ankle straps and covered with small iridescent crystals. Shine throughout your wedding! ;)
KRİSTAL KELEBEKLER: 14cm. topuklu 4cm. çift platformlu model yine sedefli kırık beyaz deriden üretildi ve ışıltılı sedefli deri ile kombinlendi. Bu ayakkabılar bantlara tutturulan parıltılı kelebeklerle tasarlandı ve minik yanar döner kristallerle kaplandı. Düğününüz boyunca ışıldayın! ;)
CRYSTAL BUTTERFLIES-FLATS: I also want to add to this post a previous work of mine with a similar look. These ivory flats are designed with tulle butterflies with pink crystals, and customized for a bride-to-be. Their initials are written on the sides with a couple of golden weddign rings nearby, and pink hearts at backs say: "Happy", "In Love". Crystals lining both hearts and the thin heels, also scattered samll crystals covering the body complete the glimmering look.
KRİSTAL KELEBEKLER-BABETLER: Bu yazıya aynı zamanda benzer tarzdaki önceki çalışmalarımdan birini eklemek istedim. Sedefi kırık beyaz babetler pembe taşlı tül kelebeklerle tasarlandı ve bir gelin adayı için kişiselleştirildi. İsimlerinin baş harfleri bir çift altın alyans ile birlikte dış yanlara yazıldı, arkadaki pembe kalplere ise: "Mutlu", "Aşık" eklendi. Kalpleri çerçeveleyen ve ince topukları çeviren kristal taşlar ile gövdeye serpiştirilen minik kristaller ışıltılı görünümü tamamladı.

***

Discover unique bridal shoes and other handpainted designs on my facebook page. Visit my shop to order.
Benzersiz gelin ayakkabıları ile diğer el boyama tasarımları facebook sayfamda keşfedin. Sipariş vermek için online dükkanlarımı ziyaret edin: tarzimonZETSOPSY ve emeksensin.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder