designer

designer
atelier...

4.02.2014

Something blue...

Everybody is familiar with the British wedding tradition: "something old, something new, something borrowed, something blue"
Herkes şu İngiliz düğün geleneğinden haberdardır: "Eski bir şey, yeni bir şey, ödünç alınmış bir şey, mavi bir şey"
This old English rhyme actually ends with "a sixpence in your shoe" and symbolizes good luck charms you are advised to carry with, on your wedding date. 
Bu eski İngiliz kafiyesi aslında "ve ayakkabında bir 6 peni" ile biter, düğün günü yanında taşıman tavsiye edilen şans tılsımlarını simgeler.
According to the tradition; something old respresents continuity, something new offers hope for the future and symbolizes starting a new life with optimism, something borrowed is for borrowed happiness, something blue stands for purity, love and fidelity and sizpence in your shoe is a wish for good fortune and prosperity.
Geleneğe göre; eski bir şey devamlılığı temsil eder, yeni bir şey geleceğe dair umut vaat eder ve yeni bir hayata iyimserlikle başlamayı simgeler, ödünç alınmış bir şey alınan mutluluğu anlatır, mavi bir şey saflık, sevgi ve sadakat anlamını taşır ve ayakkabında altı peni bolluk ve refah için bir dilektir.
Samantha contacted me to order a pair of handpainted bridal shoes that would be her "something blue". She decided to have 12cm.heels&2,5cm.platforms in white as her basic shoe model.
Samantha düğününde "mavi bir şey"i olacak bir çift el boyama gelin ayakkabısı sipariş vermek için benle iletişme geçti. 12cm.topuklu&2,5cm.platformlu beyaz ayakkabıları baz ayakkabı modeli olarak seçti.
Names of the bride&groom are written with an irregular font down the sides.
Gelin ve damadın isimleri düzensiz bir fontla dış yanlara yazıldı.
A couple of dark blue little hearts are painted on toe-caps and the wedding date is added on platforms.
Birkaç minik koyu mavi kalp burun kısımlarına boyandı ve düğün tarihi platformlara eklendi.
"just married" is written on light blue hearts at backs, lined with dark blue crystals.
Bigger ultramarine crystals decorate both heels&platforms.
"just married" arkalardaki açık mavi kalplere yazılıp etrafı koyu mavi kristal taşlarla çerçevelendi. Daha büyük ultramarin taşlar hem topukları hem platformları süslüyor.
Hope they bring her the best of luck! ;)
Umarım ayakkabılar ona şansların en iyisini getirir! ;)

***

You can see these shoes and many other handpainted custom design shoes on my facebook account and facebook page. Visit my etsy shop to order.
Bu ayakkabıları ve daha başka pek çok el boyama kişiye özel tasarımları görmek için facebook hesabıma ve facebook sayfama göz atın. Sipariş vermek için tarzimonZETsopsy veya emeksensin online satış noktalarımı ziyaret edin.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder