designer

designer
atelier...

12.12.2013

Romantic Roses for Maura! ;)

When Maura contacted me from Italy, she knew she wanted a pair of handpainted bridal flats with a romantic design, but she want sure about what exactly would be the best idea...
Maura İtalya'dan benle iletişime geçtiği zaman, romantik bir tasarımla boyanmış bir çift gelin babeti istediğini biliyordu, fakat neyin en iyi fikir olacağından emin değildi...
We decided to paint big pink roses on toe-caps and at backs, to be completed with lighter pink spiral designs creating gradient effect and lace patterns.
Burun kısımlarına ve arkalara doğru birer büyük pembe gül boyamaya karar verdik, degrade efekti veren daha açık pembe spiral desenlerle ve dantel şablonlarla tamamlanacaktı.
Bride&groom's names are written on one shoe and the wedding date is added next to "just married" on the other.
Ayakkabıların tekine gelinle damadın adları yazıldı ve diğerine düğün tarihi "just married" notunun yanına eklendi.

Green touches and lace pattern in thin black contour connects these roses and gives a finished look. Enjoy your romantic customized flats!
Yeşil dokunuşlar ile dantel şablonunda kullanılan ince siyah kontör gülleri birbirine bağlayarak tamamlanmış görünüm kazandırıyor. 
Size özel tasarlanan romantik babetlerinizin keyfini çıkarın!

***

See more custom design shoes on my etsy shop
Daha fazla kişiye özel tasarlanan ayakkabı görmek ve sipariş vermek için ZET dükkanım , TARZIMON sayfamSOPSY sayfam ya da EMEKSENSİN dükkanım ı ziyaret edebilirsiniz. 
Yalnızca gelinlere özel indirimlerden faydalanmak için buraya: weddingdekor 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder