designer

designer
atelier...

26.12.2013

Pink spring flowers & Princess Crown !

I've just prepared a new pair of bridal shoes and loved the result :)
Az önce yeni bir çift gelin ayakkabısı hazırladım ve sonucu çok sevdim :)
These stilettos have 10cm thin heels and are ivory colour. We decided to design them with flowers and crystals to create an elegant look.
Bu stilettolar 10cm ince topuklu ve sedefli kırk beyaz renkte. Zarif bir görünüm yaratmak için bunları çiçekler ve taşlarla tasarlamaya karar verdik. 

Vibrant pink spring flowers decorate the thin ankle-straps, bright pink hearts are painted at backs with "Game Over" on them and lined with crystals. The shoes are covered with scattered small crystals and bride&groom names are added on inner sides.
Canlı pembe bahar çiçekleri ince bilek bantlarını süslüyor, arkalara üzerinde "Game Over" yazan parlak pembe kalpler boyandı ve etrafı kristal taşlarla çerçevelendi. Ayakkabıların tamamı küçük serpme taşlarla kaplandı ve iç yanlara gelinle damadın isimleri eklendi.
To add a princess look; I painted the soles soft pink and placed golden crowns on them, with crystals and wedding date added under.
Prenses havası katmak için; tabanları yumuşak bir pembeye boyadım ve kristal taşlı altın taçlar yerleştirdim, altına düğün tarihi eklendi. 

***
You can contact me on facebook to order your custom designed shoes and shop more handpainted&customized shoes on etsy.
Size özel tasarlanan ayakkabılar sipariş vermek için benle facebook üzerinden iletişime geçin, bunlar ve daha fazla el boyama&kişiye özel ayakkabıyı ZET dükkanımtarzimon dükkanımsopsy sayfam ya da emeksensin sayfamdan satın alabilirsiniz. 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder