designer

designer
atelier...

30.12.2013

Cinderella Wedding! Vol.2- Customized Handpainted Bridesmaids Shoes


 
I am going on with the bridesmaids shoes for Lucy's wedding, 2 more pairs are ready now.
Lucy'nin düğünü için nedime ayakkabılarını boyamaya devam ediyorum, 2 çift daha hazır. 
Our main idea was to paint the same designs on the outer sides: pink pumpkin carriage and blue castle, with fairy tale quotes: "Once upon a time..." and "...Happily ever after"added. Except these, to make some customization on colours and details, like the figures painted on inner sides.
Ana fikrimiz şöyleydi: Dış yanlara hep aynı desenleri boyamak; pembe balkabağı arabası ve mavi şato ile masal sözleri: "Bir varmış bir yokmuş..." ve "...Sonsuza dek mutlu yaşadılar" eklemek. Bunların dışında, iç yanlara boyanan detaylarda ve renklerde biraz kişiselleştirme yapmaktı. 
So I painted one pair with tiny blue stars, blue ribbon, a crown and mirror, the ther pair with pink stars, pink ribbon, crystal shoe on a pink pillow, another pair with light peacock green stars, lovely bids holding the peacock green ribbon and the last pair with silver stars, silver ribbon and magic wands...
Ben de bir çiftini mavi minik yıldızlarla,mavi kurdele ve bir taç ile ayna ekleyerek tasarladım, diğer çifti pembe yıldızlar, pembe kurdele, pembe yastık üzerinde kristal ayakkabı ile boyadım, bir başka çifti Nil yeşili yıldızlar ve nil yeşili kurdeleyi tutan sevimli kuşlar yaparak tamamladım, son çifti ise gümüş yıldızlar, gümüş kurdele ve sihirli değnek ile hazırladım...

4 pairs of bridesmaids shoes are ready by now-the bridal pair is yet to come!
Şimdiye kadar 4 çift nedime ayakkabısı hazır-daha gelinlik ayakkabı gelecek!

Take a look at the previous 2 pairs painted with Cinderella theme on my previous blogpost.
Visit my etsy shop to order your customized shoes. :)
Önceden yaptığım Sindirella teması ile boyanan diğer 2 çifte göz atmak için eski blog yazıma göz atın.
Kendi kişiselleştirilmiş ayakkabılarınızı almak için ZET dükkanımı, tarzimon sayfamı, emeksensin dükkanımı veya SOPSY sayfamı ziyaret edin. :)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder