designer

designer
atelier...

16.12.2013

Cinderella's Fairytale Wedding! Vol.1- Handpainted Custom designed Bridesmaids Shoes

Lucy has contacted me to order a pair of bridal and 4 pairs of bridesmaids shoes for her upcoming wedding with Cinderella theme...
Lucy benle iletişime geçip yaklaşan düğünü için Sindirella temalı bir çift gelin ayakkabısı ile 4 çift nedime ayakkabısı sipariş vermek istedi...
7cm heels model in matte white leather would be ideal for her, and I started working right away!
7cm topuklu mat beyaz deriden model onun için ideal seçim olacaktı ve hemen çalışmaya başladım!
The fabulous castle is painted in light blue on one shoe, with some glitter on it. A green ivy with pink roses coming down from the castle is applied across the heel.
Muhteşem kale açık mavi renkte, biraz sim kullanılarak ayakkabıların tekine boyandı. Kaleden aşağı çapraz şekilde inen pembe güllü yeşil sarmaşık topuğa uygulandı. 
Lovely pumpkin carriage is painted on the other shoe in pink, with silver details. All fairy tales begin with "Once upon a time..." and end with "...Happily ever after" so we figured it'd be nice to write these quotes on the sides.
Diğer ayakkabıya balkabağından sevimli at arabası pembe renkte, gümüş detaylarla boyandı. Tüm peri masalları "Bir varmış bir yokmuş..." ile başlayıp "...Ondan sonra hep mutlu yaşadılar" ile bittiği için, bu sözleri de dış yanlara yazmanın iyi bir fikir olacağına karar verdik.
We agreed all bridesmaids shoes should have the same main designs: pink carriage and blue castle, but differ in details slightly; I painted pink banners and Cinderella's crystal shoe on a pillow on the inner side of one pair. The other pair has more blue; blue banner with a mirror and crown on inner sides...
Tüm nedime ayakkabılarının aynı ana desenleri taşımasına karar verdik: pembe at arabası ile mavi şato, fakat detaylarda ufak farkları olmalıydı; ben de bir çiftinin iç yanlarına pembe şeritler ile yastıkta Sindirella'nın ayakkabısını boyadım. Diğer çift daha mavi; iç tarafa mavi şeritler ile bir ayna ve bir taç ekledim. 
Glitter and silver details, shiny little stars complete the glamorous fairy tale look...
Other pairs to be painted next week.
Işıltı ve gümüş detaylar, minik parlak yıldızlar büyüleyici peri masalı görünümünü tamamlıyor...
Sıradaki ayakkabılar gelecek hafta boyanmayı bekliyor.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder