designer

designer
atelier...

24.10.2012

I LOVE AMSTERDAM!

Doesn't everyone loves Amsterdam??
Taking a tour with your bike around the canals, enjoying cloudy autumn weather and admiring those fabulous building facades in old city...
Amsterdam'ı kim sevmez??
Bisikletinizle kanallar etrafında gezintiye çıkmak, sonbaharın bulutlu havasının tadını çıkarmak ve eski şehirdeki şahane bina cephelerine hayran kalmak...
These shoes are created for the love of this european city: sterotypes of Netherlands were painted on white high-heels...
Aşağıdaki ayakkabılar bu Avrupa şehrinin aşkına tasarlandı: Hollanda'ya ait karakteristik öğeler beyaz yüksek ökçeli ayakkabılar üzerine boyandı...




A cool breeze is blowing over colourful tulips and keeps the windmill turning, above them soft clouds smile and say: "gezellig!"
Serin rüzgar rengarenk lalelerin üzerinde esiyor ve yel değirmenini döndürüyor, tepelerinde yumuşacık bulutlar gülümseyerek diyorlar: "sıcacık ve samimi!"


 Looking at details; we see a jug of delicious milk with the famous Gouda cheese- "lekker!"
Ayrıntılara baktığımızda; bir testi nefis süt yanında meşhur Gouda peyniri görüyoruz- "Güzel!"
Riding a pink Holland bike is always fun, especially when you are carrying a loaf of bread and the paper home in the morning- "ja leuk!"
Pembe bir Hollanda bisikleti sürmek her zaman eğlencelidir, özellikle sabah vakti eve gazeteyi ve bir somun ekmeği taşıyorsanız- "Çok sevimli!"

Today you should first grab a book from a bookshop, have a cup of coffee at a cafe and then visit a museum before you turn back to your hotel. Old city will enchant you!
Bugün önce bir kitapçıdan kitap alıp, bir kafede bir fincan kahve içip, otelinize gitmeden önce bir müzeyi ziyaret etmelisiniz. Eski şehir sizi büyüleyecek!


Enjoy Amsterdam fully!
Amsterdam'ın tadını çıkarın!

Take a look at Amsterdam shoes.
Amsterdam ayakkabılarına bir bakın.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder