designer

designer
atelier...

24.04.2016

Ocean Themed 10th Wedding Anniversary Shoes

Iva's shoes are on their way to Costa Rica! She ordered these for their 10. wedding anniversary party...
Iva'nın ayakkabıları Kosta Rika'ya yola çıktı! Bunları 10. evlilik yıl dönümleri için sipariş verdi...
 She was looking for handpainted shoes with an ocean theme and soft colour scheme; where they would be depicted as fish and their 2 little daughters would be pictured as nymphs.
Soft renk şemasıyla hazırlanan, kendilerinin balık olarak betimlendiği ve 2 küçük kızlarının da su perisi gibi resmedileceği okyanus temalı el boyama ayakkabılar arıyordu.
So I painted 2 soft orange goldfish on the toes looking at eachother with heart shaped light blue bubbles.
Ben de burunlara pastel turuncu tonda birbirine bakan 2 Japon balığı boyadım ve kalp şeklinde açık mavi baloncuklar ekledim.
 On 1 shoe I pictured their daughters on a fish, jumping toward the blue oecan waves... A few lavender seashells and pastel pink starfish complete the look.
Ayakkabıların tekinde kızlarını bir balık üzerinde mavi okyanus dalgalarına atlarken çizdim... Etrafta birkaç lavanta tonlarında deniz kabuğu ve pastel pembe deniz yıldızı görünümü tamamlıyor.
 On the other shoe she wanted me to write lyrics of a Spanish song and we decided to add wooden signs with the names of their favourite places visited.
Diğer ayakkabıya İspanyolca bir şarkının sözlerini yazmamı istedi ve gördükleri yerlerden en sevdiklerinin isimlerini ahşap tabelalara yazmaya karar verdik.
Fresh and soft; these shoes do bring an ocean breeze... I hope they'll bring the best of luck as well!
taptaze ve yumuşak; bu ayakkabılar gerçekten okyanus esintisini getiriyor... Umarım şansların en büyüğünü de getirir!

***

Visit my facebook page to take a closer look. 
You can order customized shoes at my shop. :)
Yakından bakmak için facebook sayfamı ziyaret edebilir, kişiselleştirilmiş ayakkabılar sipariş vermek için ZET veya SOPSY dükkanlarıma uğrayabilirsiniz. :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder