designer

designer
atelier...

9.07.2015

Little Mermaid Customized handpainted Bridal Shoes***

Little mermaid Ariel was one of my favourite fairy tale characters when I was a child... That's why, when I received an order for a pair of handpainted bridal shoes with Little Mermaid theme, I felt excited to start them right away!
Küçük denizkızı Ariel çocukken en sevdiğim masal kahramanlarındandı... Bu yüzden, Küçük Denizkızı temalı bir çift el boyama gelin ayakkabısı siparişi aldığımda, hemen başlamak için heyecanlandım!
Buse and Efe are getting married this August, and planning an underwater themed wedding with a whimsical touch. Their colours are all pastels; dirty blush, light blue, teal, lavander and a lot of glitter...
Buse ile efe bu Ağustos'ta evleniyorlar ve masalsı dokunuşları olan denizaltı temalı bir düğün planlıyorlar. Renkleri hep pastel; gri-pembe, açık mavi, deniz yeşili, lavanta ve bolca ışıltı....
I started with dirty blush hearts on the heels with "just married" and outlined them with rhinestones.
Topuklarda kirli pembe kalpler içine "just married" yazarak başladım ve etrafını taşlarla çerçeveledim.
We decided to write these quotes on the outer sides: "Happily ever after" and "Kiss the girl" and then picture the underwater castle of Atlantica, as well as a glass bottle stuck on sand.
Dış yanlara şu sözleri yazmaya karar verdik: "Sonsuza dek mutlu" ile "Kızı öp" ve sonrasında da Atlantica denizaltı şatosu ile birlikte kuma saplanmış cam bir şişe resmetmeye karar verdik.
Light blue glimmering castle and lavander sand create a magical atmosphere, and the sides are completed with teal sea waves and little fish&seashells around. :)
Pırıltılı açık mavi şato ile lavanta moru kumlar sihirli bir atmosfer yaratıyor, dış yanlar deniz yeşili dalgalar ve etrafında minik balıklar, deniz kabuklarıyla tamamlanıyor. :)
Their names&wedding date is added on the inner sides, and teal waves, little seashells, starfish, sea horses, fish are pictured around them.
İsimleri ile düğün tarihi iç yanlara eklenerek, deniz yeşili dalgalar, minik deniz kabukları, deniz yıldızları, deniz atları ve balıklar etrafına boyandı.
On the toes I painted Ariel and Eric, from the Little Mermaid tale, facing eachother...
Burun kısımlarında Küçük Denizkızı masalından birbirlerine bakan Ariel ile Eric'i boyadım...
Blue hearts on the soles say: "I Do!" and a few little seashells complete the look. ;)
Tabanlarda mavi kalpler "Evet!" diyor ve etrafına serpiştirilen minik birkaç deniz kabuğu görünümü tamamlıyor. ;)

***

Visit my facebook page to take a closer look. 
You can order customized shoes at my shop. :)

Yakından bakmak için facebook sayfamı ziyaret edebilir, kişiselleştirilmiş ayakkabılar sipariş vermek için ZETTARZIMON veya SOPSY dükkanlarıma uğrayabilirsiniz. :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder