designer

designer
atelier...

29.07.2015

Farm wedding in a barn with colourful bunting...

I've just finished working on these wedges for Tamzin's upcoming wedding. They turned out real cute-one of my favourite pairs!
Tamzin'in yaklaşan düğünü için bu dolgu topuklu ayakkabılar üzerinde çalışmayı yeni bitirdim. Gerçekten tatlı oldular-en sevdiğim çiftlerden biri!
Tamzin and Rob are planning a farm wedding in a barn with lots of colourful bunting and fairy lights. Big round straw bales and bright coloured flowers will be a part of the decor as well.
Tamzin ile Rob, bir sürü renkli bayrak ve ışıklarla süslü bir ahırda gerçekleşecek çiftlik düğünü planlıyorlar. Büyük yuvarlak saman balyalarıyla renkli çiçekler de dekorasyonun bir parçası.
We agreed to work on 5" wedges with peep toes in ivory, these would be the most comfortable yet elegant choice for their country wedding...
13cm dolgu topuklu sedef renkli burnu açık ayakkabılar üzerine çalışmaya karar verdik, bunlar kırsal düğün için hem en rahat hem de şık olan seçenekti...
I thought if we picture the bride&groom standing hand in hand in front of the barn on 1 shoe that'd be nice, and Tamzin suggested on the other shoe bride&groom can be holding the flags.
Tek ayakkabıya gelin ve damadı el ele tutuşmuş ahırın kapısı önüne dururken resmetmenin hoş olacağını düşündüm, Tamzin de diğer ayakkabıya gelin le damadı bayrakları tutarken yerleştirmemizi önerdi.
These being the main scenes; I completed the design with lovely details such as wooden signs, little hearts and clouds, pink roses and some green grass...
Bunları ana figürleri olarak ele alarak, tasarımı sevili detaylarla tamamladım: ahşap tabelalar, minik kalpler ve bulutlar, pembe güller ve biraz yeşil çimen...
I tried to incorporate their features; the bride's wedding dress and groom's navy suit...
Tüm özelliklerini dahil etmeye çalıştım; gelinin elbisesi ile damadın lacivert takımı...
Colourful bunting and fairy lights look so pretty! :)
Rengarenk bayraklar ve küçük ışıklar çok tatlı görünüyor! :)
On the other shoe you can see the bride&groom holding the flags and a delicious looking wedding cake near them.
Diğer ayakkabıda gelin ve damadı bayrakları tutarken görebilirsiniz, yanlarında da leziz görünen düğün pastasını.
On the backs I painted coral pink hearts to match the bridesmaids dresses, with "just married" and the wedding date, outlined these with pearls.
Arkada nedime elbiselerine uyumlu olması için mercan pembe kalpler boyayıp içlerine "just married" ve düğün tarihlerini ekledim, etrafını inciyle çerçeveledim.
Visit my facebook page to take a closer look. 
You can order customized shoes at my shop. :)

Yakından bakmak için facebook sayfamı ziyaret edebilir, kişiselleştirilmiş ayakkabılar sipariş vermek için ZETTARZIMON veya SOPSY dükkanlarıma uğrayabilirsiniz. :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder