designer

designer
atelier...

15.06.2015

Corpse Bride Shoes for a Halloween Wedding...

When Joanna contacted me for a pair of Corpse Bride shoes to wear on her Halloween wedding; I was excited to start working on them! :)
Joanna Cadılar Bayramı temalı düğününde giymek için benden bir çift ölü Gelin ayakkabısı istediğinde, çalışmaya başlamak için heyecanlandım! :)
She loved the ivory high heels with lace inserts and preferred me to work on the soles, just to keep the elegant look. We decided to use deep purple ribbons on them, and write their names&wedding date on the platforms.
Yanları dantelden üretilen sedefli yüksek topuklu ayakkabıları çok sevmişti ve sadece tabanları üzerinde çalışmamı tercih ediyordu, şık görünümü korumak için. koyu mor saten kurdeleler kullanmaya ve isimleri ile düğün tarihini platformlara yazmaya karar verdik. 
On the inner sides of the platforms; we agreed on 2 quotes: "Real love is forever" and "Till death do us part"
Platformların iç yanlarına yazmak için 2 sözde karar kıldık: "Gerçek aşk sonsuzdur" ve "Ölüm bizi ayırana dek"
I thought it'd be nice to cover the heels with scattered rhinestones to add some sparkle :)
Biraz ışıltı katmak için topukları dağınık taşlarla kaplamanın güzel olacağını düşündüm :)
I painted the Corpse Bride characters on the soles, customized to resemble the couple.
Tabanlara Ölü Gelin karakterlerini, çifte benzeyecek şekilde kişiselleştirilmiş olarak boyadım.
The groom Edgar is going to be wearing all black while Joanna will wear a bronze tiara and carry a bouquet of purple&bordeaux flowers...
Damat Edgar düğünde tamamen simsiyah giyinecek, Joanna da bronz bir taç takıp, mor&bordo çiçeklerle tasarlanmış bir buket taşıyor olacak...
Joanna wanted me to picture the groom with a fish rod on his hand and the bride holding a heart to him, as if he has hunted her heart ;)
Joanna benden damadı elinde bir balık oltasıyla resmetmemi ve gelinin ona doğru bir kalp tutmasını istedi; sanki kalbini avlamış gibi ;)
Visit my facebook page to take a closer look. 
You can order customized shoes at my shop. :)

Yakından bakmak için facebook sayfamı ziyaret edebilir, kişiselleştirilmiş ayakkabılar sipariş vermek için ZETTARZIMON veya SOPSY dükkanlarıma uğrayabilirsiniz. :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder