designer

designer
atelier...

29.07.2014

Candy Floss...

Cotton candies for an upcoming wedding! ;)
Yaklaşan bir düğün için pamuk şekerler! ;)
Başak is getting married in October and she is wise to get things started early enough. We agreed on preparing her white shoes with 10cm heels and thin platforms, and use soft blush shades to match her bouquet. 
Başak Ekim'de evleniyor ve her şeyi hazırlamaya erken başlayarak akıllılık ediyor. Onun için buketine uyacak şekilde, yumuşak pudra pembe tonlarının kullanılacağı 10cm topuklu beyaz ayakkabılar hazırlamaya karar verdik.
She chose 2 main scenes: kissing bride&groom on 1 shoe with champagne glasses and little hearts as details, and bride&groom flying with balloons on the 2nd shoe. I painted light pink, blush an lilac balloons instaed of bright rainbow colourful ones that I usually do.
2 ana sahne seçti: bir ayakkabıda öpüşen gelinle damat ve detaylarda şampanya kadehleri ile minik kalpler, diğerinde ise balonlarla uçan gelinle damat. Genelde boyadığım parlak gökkuşağı renklerinde balonlar yerine pastel pembe, pudra ve lila balonlar yaptım.
Soft pink hearts with "just married" are added on both heels, lined with small pearls, and blush stain ribbons are preferred to tie them. Wedding date is added on the soles, also "bride to be" list down under... :)
Topuklara "just married" yazılı pastel pembe kalpler boyanıp küçük incilerle çerçevelendi ve ayakkabıları bağlamak için pudra saten kurdele tercih edildi. Düğün tarihi tabanlara yazılıp "darısı başına" listesi de altına eklendi... ;)

***

Visit my facebook page to take a closer look. 
You can order customized shoes at my shop. :)
Yakından bakmak için facebook sayfamı ziyaret edebilir, kişiselleştirilmiş ayakkabılar sipariş vermek için ZETTARZIMON , EMEKSENSİN veya SOPSY dükkanlarıma uğrayabilirsiniz. :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder