designer

designer
atelier...

13.11.2013

Save the date for Mandy's wedding! ;)

Amanda contacted me for a pair of custom design handpainted shoes to use on her save-the-dates.
Amanda düğün davetiyelerinde kullanmak istediği bir çift özel tasarım el boyama ayakkabı için benle iletişime geçti.

She preferred high heels with thick platforms in ivory leather and wanted dark purple to be the main colour on her shoes.
Amanda yüksek topuklu kalın platformlu, sedefli kırık beyaz deri ayakkabıları tercih etti ve koyu mor rengin baskın olmasını istedi.
Painting dark purple hearts at back with gold "I Do" writings, I added their special dates on inner platforms. Both heels are decorated with small clear crystals to add some more glamour ;)
Arkalara üzerinde altın harflerle "I Do" yazan koyu mor kalpler boyayıp onlara özel tarihleri iç platformlara ekledim. Topuklar küçük şeffaf kristallerle süslenerek daha da ışıltı kazandırıldı :)
Amanda told me their wedding ring has a special story; a precious combination of her mother's old ring and Charles' grandmothers... I pictured Charles in his cowboy boots&jeans&plaid shirt proposing Mandy, who is wearing a purple dress :)
Amanda bana evlilik yüzüklerinin özel bir hikayesi olduğunu anlattı; kendi annesinin eski yüzüğü ile Charles'ın büyük annesininkinin değerli bir birleşimi... Charles'ı kovboy çizmeleri&kot pantolon ve ekose gömlek içinde mor elbiseli Mandy'e evlenme teklif ederken resmettim :)
She also told me they love to play UNO together and Charles buys her flowers every 2 weeks, so I thought it'd be nice to incorporate these into my design. 
Ayrıca bana birlikte UNo oynamayı sevdiklerini anlattı ve Charles ona her 2 haftada bir çiçekler alırmış, ben de bunları tasarımıma eklemenin iyi bir fikir olacağını düşündüm.
When they first me their favourite place to meet was the bay, where she also received her proposal. 
Yeni tanıştıklarında en sevdikleri buluşma yeri körfezmiş, ki evlenme teklifini de burada almış.
And they loved to drive around in a golf cart listening to music...
Ve golf arabasıyla gezinip müzik dinlemeyi severlermiş...

I enjoyed picturing their romantic story to create these fascinating shoes for her ;)
Hope they bring them the best of luck!
Bu çiftin romantik hikayelerini ayakkabılara resmetmek ve onun için bu büyüleyici ayakkabıları yaratmak çok keyifliydi ;)
Umarım onlara şansların en iyisini getirir!

***
You can contact me on facebook to tell your story and order your own custom design shoes via etsy.
Kendi hikayenizi anlatmak için benle facebook üzerinden iletişime geçebilir, kendinize özel tasarlanan ayakkabıları emeksensin dükkanım veya tarzimon dükkanımdan satın alabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder