designer

designer
atelier...

17.10.2013

"Beach Wedding" Shoes

Stacey from Australia contacted me for a pair of custom design bridal shoes for her wedding in January..
Avustralya'dan Stacey Ocak'taki düğünü için bir çift kişiye özel tasarım gelin ayakkabısı hakkında benle iletişime geçti...
She is organising a beach tehemed wedding with a light blue shiny touch, and wedges are a good idea for a beach wedding. I thought of painting a lot of glittery sea shells on wedges.
Işıltılı açık mavi dokunuşları olan kumsal temalı bir düğün organize ediyor ve dolgu topuklar da deniz kenarı düğünleri için çok uygun. Dolgu topuklar üzerinde bir çok parlak deniz kabuğu boyamayı düşündüm.
Stacey told me they met at a football club and they support the same team, since football is a big part of their lives; we agreed to picture Jason proposing her wearing his uniform.
Stacey bana bir futbol kulübünde tanıştıklarını ve aynı takımı tuttuklarını anlattı, futbol hayatlarında büyük bir yer kapladığından; Jason'u takım forması giymiş halde evlenme teklif ederken resmetmeye karar verdik.
They like to go fishing together, besides she also added that their dog Tyson should also be added somewhere on the shoes; as he passed away recently but still a part of the family...
Birlikte balığa gitmeyi seviyorlarmış ayrıca köpekleri Tyson'ın da ayakkabıların bir yerine eklenmesi gerektiğini söyledi; yakında kaybetmişler köpeklerini fakat hala ailenin bir parçası gibiymiş...
Light blue hearts at backs with "just married" are lined with clear crystals and seashells are painted with glimmering paint to complete the look.
Arkalardaki "just married" yazan açık mavi kalpler şeffaf kristallerle çerçevelenip deniz kabukları simli boya ile boyanarak görünüm tamamlanıyor.


***

To order your own custom design handpainted pair, visit my etsy shop.
Kişiye özel tasarlanan el boyama ayakkabınızı sipariş vermek için, emeksensin dükkanımı veya tarzimon dükkanımı ziyaret edin. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder