designer

designer
atelier...

22.08.2015

WOODLAND wedding theme, Handpainted Customized Shoes

Woodland wedding theme is always a good idea!
Natural colour palette, wooden decor and a lot of greenery&flowers...
Orman düğün teması her zaman güzel bir fikir!
Doğal renk paleti, ahşap dekor ve bolca yeşillik&çiçekler...
Tara was looking for a pair of custom design bridal shoes for her woodland themed wedding this October. She wanted to incorporate Mountain Hood, where Brian proposed her last winter.
Tara Ekim'de gerçekleşecek orman temalı düğünü için bir çift kişiselleştirilmiş gelin ayakkabısı arıyordu. Geçen kış Brian'ın kendisine evlenme teklif ettiği Hood Dağı'nı da dahil etmek istiyordu.
 We decided to work on 3"heels in ivory, with ribbons-but couldn't decide which colour to go for: pale brown or milatry green?
7,5cm topuklu önden bağlı sedef renkli ayakkabılar üzerinde çalışmaya karar verdik-ama hangi renk olsun seçemedik: soluk kahve mi, asker yeşili mi?
 I painted pale brown branches on the heels with burnt orange flowers and green leaves. Green hearts with "I Do" added on the heel-caps.
Topuklara açık kahve dallar üzerinde yanık turuncu çiçekler ve yeşil yapraklar boyadım. "I Do" yazan yeşil kalpler ekledim.
  I wrote her maiden surname on the left shoe and married surname on the right one. Then their first names&wedding date on the inner side, and she wanted me to add lyrics of their favourite song as well...
Kızlık soyadını sol teke, evlendikten sonra alacağı soyadını sağ teke yazdım. İç yanlara ise isimlerini ve düğün tarihini ekledim, ayrıca benden en sevdikleri şarkı sözlerini de dahil etmemi istedi...
 Since they got engaged in winter on the Hood Mountain, I thought it'd be lovely to picture this scene  and designed them in winter attire :)
Kışın dağda nişanlandıkları için, bu sahneyi sol ayakkabıya resmetmenin tatlı olacağını düşündüm ve onları kışlık kıyafetleriyle tasarladım :)
 On the other shoe's toe; you can see a cute bird couple dresses as bride&groom ;)
Diğer ayakkabının burnunda; gelin&damat olarak giyinmiş sevimli bir kuş çift görebilirsiniz :)
I guess I'll send her both ribbons so that she can decide which one looks better !
Sanırım iki kurdeleyi de göndereceğim ki hangisinin daha iyi göründüğüne kendi karar versin!

***
 Visit my facebook page to take a closer look. 
You can order customized shoes at my shop. :)
Yakından bakmak için facebook sayfamı ziyaret edebilir, kişiselleştirilmiş ayakkabılar sipariş vermek için ZETTARZIMON veya SOPSY dükkanlarıma uğrayabilirsiniz. :)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder