designer

designer
atelier...

21.04.2015

Tandem Bike Lovers!

Today I sent Carolin's bridal shoes to Germany. She is going to get married on a beach in 2 weeks!
Bugün Carolin'in ayakkabılarını Almanya'ya gönderdim. 2 hafta içinde bir sahilde evlenecek!
We decided to work on 3" heels in ivory, with pale blue satin ribbons for her and incorporate their wedding colours: yellow, orange, light blue and light pink, deep red and light green.
7.5cm topuklu sedef renkli, uçuk mavi saten kurdeleli ayakkabılar üzerinde çalışmaya karar verdik ve düğün renklerini tasarıma dahil etmeye çalıştık: sarı, turuncu, açık mavi ve pembe, koyu kırmızı ve açık yeşil.
Carolin told me Stefan proposed her in winter on the Alps, so I pictured the proposal scene on 1 shoe with a couple of snowflakes around and a cute bird couple next to them :) Her maiden surname is added on this shoe, whereas the other shoe has her married surname and you can see the bride&groom riding a tande bike with heart shaped balloons tied to it! Stefan loves mountainbiking so this will be a lovely surprise for him, and also a few seashells underneath show the beach setting. ;)
Carolin bana Stefan'ın ona Alplerde kışın evlenme teklif ettiğini anlattı, ben de evlilik teklifi sahnesini etrafında birkaç kar tanesiyle tek ayakkabıya resmettim. Yanlarına tatlı bir kuş çift ekleyerek Carolin'in kızlık soyadını yazdım. :) Diğer ayakkabıda ise evlendikten sonraki soyadı var ve burada geline damadı arkasına kalp şeklinde balonlar bağlanmış tandem bisiklet sürerken görebilirsiniz! Stefan bisiklete binmeyi çok sevdiğinden bu ona tatlı bir sürpriz olacak ve ayrıca zemindeki deniz kabukları sahil atmosferine işaret ediyor ;)
Visit my facebook page to take a closer look. 
You can order customized shoes at my shop. :)
Yakından bakmak için facebook sayfamı ziyaret edebilir, kişiselleştirilmiş ayakkabılar sipariş vermek için ZETTARZIMON , EMEKSENSİN veya SOPSY dükkanlarıma uğrayabilirsiniz. :)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder