designer

designer
atelier...

16.04.2015

Pink&Gold Fairytale Wedding!

Today I finished working on Annas's bridal shoes, we still haven't decided for the ribbons though! :)
Bugün Anna'nın gelin ayakkabıları üzerinde çalışmayı bitirdim, hala kurdele konusunda karar vermedik gerçi! :)
Anna is planning a fairy-tale themed wedding with pink&gold colours and she wanted to have tie-ribbon style shoes to be more comfortable on her big day.
Anna, pembe&altın renklerinde bir peri masalı düğünü planlıyor ve düğün günü rahat edebilmek için önden bağlı modeli tercih etti.

We agreed to picture the Cinderella's castle on 1 shoe, pink with gold details and then the pumpkin carriage on the other shoe in gold. The design is completed with tiny pink&gold hearts around and some rhinestones. Their names and wedding date are incoprorated, to create forever keepsake shoes...
Ayakkabıların tekine altın detaylı pembe Sindirella şatosunu ve diğer tekine altın renkli balkabağı arabasını resmetmeye karar verdik. Tasarım minik pembe&altın kalpler ve serpme taşlarla tamamlandı. İsimleri ile düğün tarihi de dahil edilerek, sonsuza dek saklanacak ayakkabılar yaratıldı...
The inner sides are designed with Cinderella details to complete the theme: glass slipper on a pink pillow and 2 little birds holding a ribbon that says: "so this is love" :)
Fairytale quotes added on both platforms: "Once upon a time..." and "... "happily ever after"
İç yanlar da Sindirella detaylarıyla tasarlanarak tema tamamlandı: pembe yastık üstünde camdan ayakkabı ve "işte bu aşk" diyen bir kurdeleyi tutan 2 minik kuş :)
Platformlara masal sözleri eklendi: "Bir varmış bir yokmuş..." ile "... ve sonsuza dek mutlu"
Pink hearts are painted on the heel-caps with "just married" and outlined with crystals, also blue hearts on the soles with "I Do", t add something blue.
Topuklara "just married" yazan pembe kalpler boyanarak taşlarla çerçevelendi, ayrıca tabanlara da mavi kalplere "I Do" yazıldı.

***

Visit my facebook page to take a closer look. 
You can order customized shoes at my shop. :)

Yakından bakmak için facebook sayfamı ziyaret edebilir, kişiselleştirilmiş ayakkabılar sipariş vermek için ZETTARZIMON , EMEKSENSİN veya SOPSY dükkanlarıma uğrayabilirsiniz. :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder