designer

designer
atelier...

12.02.2015

Cute Bride&Groom Cartoons on Custom Designed Bridal Shoes

Brittni contacted me for a pair of handpainted bridal shoes, customized with their names&wedding date. 
Brittni benle iletişime geçerek isimleri ve düğün tarihi ile kişiselleştirilmiş bir çift el boyama gelin ayakkabısı istedi.
 She liked funny cartoon bride&groom drawings and wanted to have emerald green details incorporated as well.
 Komik çizgi film tarzı gelin&damat çizimlerini seviyordu ve zümrüt yeşili detayların da tasarıma eklenmesini istiyordu. 
When I learnt that Sam proposed Brittni on a cruise ship with an emerald ring, I decided to picture this scene on 1 shoe...
Sam'in Brittni'ye bir cruise gemisinde zümrüt taşlı yüzükle evlenme teklif ettiğini öğrenince, bu sahneyi bir ayakkabıya resmetmeye karar verdim...
 On the other shoe, we agreed to picture a wedding scene with a cute church nearby, and complete the main designs with little hearts around.
Diğer ayakkabıda; sevimli bir kilisenin yanında düğün sahnesine yer vermeye karar verdik ve ana desenleri minik kalplerle tamamladım.
 Writing her maiden surname on the proposal shoe, I added her married surname on the wedding shoe and also put their names&wedding date on inner sides of both shoes.
Gelinin kızlık soyadını evlenme teklifi ayakkabısına yazıp, düğün temalı ayakkabıya ise evlendikten sonraki soyadını ekledim. Ayrıca her iki ayakkabının iç yanlarına gelin ile damadın isimleri ile düğün tarihini yazdım.
After picturing lovely details like bridal bouquet, champagne glasses, church bells and wedding rings on the front, I added small rhinestones scattered around.
Önlere gelin buketi, şampanya kadehleri, kilise çanları ve alyanslar gibi sevimli detayları ekledikten sonra, etrafa minik taşlar serpiştirdim.
Some glitter is applied onto bride's dress and little hearts, to add extra bling.
Romantic and cute-these shoes are a forver keepsake! :)
Daha da ışıltı katmak için, gelinin elbisesi ile minik kalplere sim uygulandı.
Romantik ve tatlı-bu ayakkabılar sonsuza dek saklanmalı! :)

***

Visit my facebook page to take a closer look. 
You can order customized shoes at my shop. :)
Yakından bakmak için facebook sayfamı ziyaret edebilir, kişiselleştirilmiş ayakkabılar sipariş vermek için ZETTARZIMON , EMEKSENSİN veya SOPSY dükkanlarıma uğrayabilirsiniz. :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder