designer

designer
atelier...

6.02.2015

Burgundy&Gold Wedding Shoes

 
I've just finished working on a pair of handpainted bridal shoes for Valerie, who is getting married in Cyprus this October. She preffered burgundy&gold colours which create a precious look...
Az önce bu ekimde Kıbrıs'ta evlenmeyi planlayan Valerie için bir çift el boyama gelin ayakkabısı üzerinde çalışmayı bitirdim. Kıymetli bir görünüm yaratan bordo&altın tonlarını tercih ediyordu...
We decided to take my "Tiffany blue wedding shoes" design as a starting point and customize this for Val&Bernie. Their names are written on 1 shoe and the wedding date on the other, and "just married" is added on burgundy hearts on the heel-caps, outlined with topaz tinted rhinestones.
Daha önceki "Tiffany mavisi düğün ayakkabıları" tasarımımı bir başlangıç noktası olarak ele almaya ve bunu Val&Bernie için kişiselleştirmeye karar verdik. isimleri tek ayakkabıya, düğün tarihi diğerine yazıldı ve topuklardaki bordo kalpler içine "just married" yazılarak topaz tonunda kristal taşlarla çerçevelendi.
Valerie wanted to add the quote "Cyprus, this is the one..."  on the inner side, and I completed the design with elegant burgundy&gold swirls.
Valerie iç yanlara "Kıbrıs; işte bu o..." sözünü eklemek istedi ve ben de tasarımı bordo&altın renkli şık dalga desenleri ile tamamladım.
 
The bride&groom is pictured onthe front and they are ready-I love the colour combination! :)
Ön tarafta gelin&damat resmedildi ve artık hazırlar-renk kombinasyonuna bayıldım! :)
Visit my facebook page to take a closer look. 
You can order customized shoes at my shop. :)
Yakından bakmak için facebook sayfamı ziyaret edebilir, kişiselleştirilmiş ayakkabılar sipariş vermek için ZETTARZIMON , EMEKSENSİN veya SOPSY dükkanlarıma uğrayabilirsiniz. :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder