designer

designer
atelier...

12.01.2015

Fleur de Lys... Royal Blue Wedding Theme - Handpainted Bridal Shoes

When Ana contacted me to ask for a pair of handpainted bridal shoes for her upcoming wedding, we decided to prepare them with royal blue&silver; their wedding colours.  She imagined a simple elegant look and wanted to be comfortable in 3"heels.
Ana benle iletişime geçerek yaklaşan düğünü için el boyama bir çift gelin ayakkabısı istediğinde, ayakkabıları düğün renkleri olan kraliyet mavisi&gümüş ile hazırlamaya karar verdik. Sade şık bir görünüm hayal ediyordu ve 7.5cm topuklular içinde rahat etmek istiyordu.
After having a look at all my designs, she said she liked the cartoon bride&groom drawings best. I thought it'd be nice to picture a cute boy proposing her under the Empire State building since this is where Alin asked Ana's hand for marriage. :) On the other shoe; I painted the newly wed bride&groom hurrying near a plane, because she explained they travelled a lot.
Tüm tasarımlarıma bir göz attıktan sonra, en çok çizgi film karakterlerini beğendiğini söyledi. Sevimli bir erkeği Empire State binası altında kıza evlenme teklif ederken resmetmenin tatlı olacağını düşündüm, çünkü Alin Ana'ya tam da burada evlilik teklifi etmiş. :) Diğer ayakkabıda; yeni evli gelin ve damat telaş içinde bir uçağın yanında çizildi, çünkü bana sıkça seyahat ettiklerini anlatmıştı.
Their names and wedding date is written on the sides, a couple of blue hearts are scattered around them. Royal blue hearts on the heel-caps with "just married" are outlined with pearls and graceful fleur de lis motives are painted on both heels in silver.
İsimleri ve düğün tarihi yanlara yazılıp, bunların etrafına birkaç mavi kalp serpiştirildi. Arkada "just married" yazan mavi kalpler, incilerle çerçevelenerek topuklara zarif zambak içieği motifleri gümüş rengiyle boyandı.

***

Visit my facebook page to take a closer look. 
You can order customized shoes at my shop. :)

Yakından bakmak için facebook sayfamı ziyaret edebilir, kişiselleştirilmiş ayakkabılar sipariş vermek için ZETTARZIMON , EMEKSENSİN veya SOPSY dükkanlarıma uğrayabilirsiniz. :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder