designer

designer
atelier...

26.01.2015

All of me loves all of you....

I prepared a new pair of bridal shoes for Laura from UK, she is going to have a spring wedding with light green&baby pink colours. We decided to work on white peep toe shoes with 5 1/2" heels.
İngiltere'den Laura için yeni bir çift gelin ayakkabısı hazırladım, açık yeşil&bebek pembesi renklerinde bir bahar düğünü planlıyor. 14cm. topuklu burnu açık beyaz ayakkabılar üzerinde çalışmaya karar verdik.
Laura wanted me to write "All of me" on 1 shoe and "All of you" on the other, paint light green hearts so that it will look like "All of me loves all of you" when the shoes are faced towards eachother. On the inner sides I added their names and the wedding date using an elegant font. 
Laura, ayakkabıların tekine "Benim her şeyim" ve diğerine "Senin her şeyin" yazmamı, yanlarına yeşil kalpler boyamamı istedi; böylece ayakkabılar birbirine bakacak şekilde konduğunda "Benim her şeyim senin her şeyini seviyor." gibi görünecekti. İç yanlara ise isimlerini ve düğün tarihini şık bir yazı karakteri ile ekledim.
I designed them with white orchids on the heel-caps and pale green crystals coming down on the heels forming stems for them. Platforms are lined with green crystals as well and scattered clear&green crystals are added around the writings. 
Arkada beyaz orkidelerle tasarladığım ayakkabıların topuklarına tek sıra halinde açık yeşil kristal taşlar koyarak çiçeklerin gövdesi gibi görünmesini sağladım. Platformlar da yeşil kristallerle çevrilerek, yazıların etrafına serpme şeffaf ve yeşil taşlar kondu. 
They certainly have a fresh spring look and these are one of the prettiest shoes I've made so far! :)
Gerçekten de taptaze bir bahar havasında, şimdiye kadar yaptığım en güzel ayakkabılardan biri oldu! :)

***

Visit my facebook page to take a closer look. 
You can order customized shoes at my shop. :)

Yakından bakmak için facebook sayfamı ziyaret edebilir, kişiselleştirilmiş ayakkabılar sipariş vermek için ZETTARZIMON , EMEKSENSİN veya SOPSY dükkanlarıma uğrayabilirsiniz. :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder