designer

designer
atelier...

16.12.2014

Orange Flowers on Fall Wedding themed Bridal Shoes...



Nerea has got in touch with me from Spain, asking for custom design bridal shoes for her upcoming wedding. I prepared her sister's wedding shoes also :) Wedding colours will be autumn shades: oranges&browns and Nerea chose to wear 3" heels with ribbons in ivory. She sent me their photos, invitations and her bouquet for inspiration...
Nerea İspanya'dan benle iletişime geçerek, yaklaşan düğünü için özel tasarım gelin ayakkabıları istedi. Aynı zamanda kız kardeşinin düğün ayakkabılarını da ben hazırlamıştım :) Düğün renkleri sonbahar tonları olacak: turuncular&kahveler ve Nerea 7.5cm topuklu sedef renkli önden bağlanan modeli seçti. İlham vermesi için de fotoğraflarını, davetiyelerini ve gelin buketini gönderdi...
I pictured their cartoon figures on 1 shoe with her bouquet nearby, and a couple of birds on the other shoe similar to their invitations. On both heels we decided to picture burnt orange fall flowers, and use matching ribbons. Nerea wanted me to incorporate a few quotes and her favourite song lyrics "The Book of Love" as well as their names&wedding date on the design. A few hearts around complete the cute look! ;)
Tek ayakkabıya çiftin çizgi-film figürleri ile yanına gelin buketini resmettim ve diğerine davetiyelerindekilere benzer bir çift kuş boyadım. Topuklarda yanık turuncu renkli çiçekler kullanmaya karar verdik ve buna yakışan tonda kurdele kullandık. Nerea benden birkaç alıntı söz ile en sevdiği şarkı olan "Aşk Kitabı"nın sözlerini de, isimleri ve düğün tarihinin yanında, tasarıma dahil etmemi istedi. Etraftaki birkaç kalp de sevimli görünümü tamamladı! ;)

***


Visit my facebook page to take a closer look. 
You can order customized shoes at my shop. :)

Yakından bakmak için facebook sayfamı ziyaret edebilir, kişiselleştirilmiş ayakkabılar sipariş vermek için ZETTARZIMON , EMEKSENSİN veya SOPSY dükkanlarıma uğrayabilirsiniz. :)








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder