designer

designer
atelier...

24.12.2014

Purple&yellow Rustic Wedding Theme ...

We've been working on a new shoe last at the atelier; with 3 1/2" heels and 1/2" platforms, these are one of our most comfortable models. 
Atölyede bir süredir yeni bir ayakkabı kalıbı üzerinde çalışıyorduk;  8.5cm topuklu ve 1.5cm platformlu bu model bizim en rahat ayakkabılarımızdan biri oldu.
I prepared this pair for mehmet&Gökçe's wedding and used purple&lilac shades with yellow&blush accents to match their theme. Cartoon bride&groom figures are customized to resemble them and their names are written on platforms. Deep purple satin bows and rhinestones around the hearts complete the elegant look.
Bu çifti Mehmet&Gökçe'nin düğünü için hazırladım ve temalarına uyumlu olması için mor&lila tonlarla birlikte sarı&pudra tamamlayıcı renkler kullandım. Gelin&damat çizgi karakterleri onlara benzeyecek şekilde kişiselleştirildi ve isimleri platformlara eklendi. Koyu mor saten kurdeleler ve kalpleri çerçeveleyen şeffaf taşlarla şık görünüm tamamlandı.
Purple/lilac wedding theme would be perfect for a spring wedding; fresh colours and rustic accessories...
Mor/lila düğün teması bahar düğünleri için mükemmel olur; taze renkler ve rustik aksesuarlar...
 

***

Visit my facebook page to take a closer look. 
You can order customized shoes at my shop. :)

Yakından bakmak için facebook sayfamı ziyaret edebilir, kişiselleştirilmiş ayakkabılar sipariş vermek için ZETTARZIMON , EMEKSENSİN veya SOPSY dükkanlarıma uğrayabilirsiniz. :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder