designer

designer
atelier...

7.11.2014

Pink&Purple Themed Wedding in Marbella, Spain...

 
I just finished working on a new pair of bridal shoes, custom designed for Niamh! 
She is going to get married in a villa in Marbella, Spain next spring and planning a pink&purple themed wedding. I designed her bridal shoes using the purple organza ribbons that match her bridesmaids' dresses and added small pearls&crystals for extra sparkle. :)
Niamh için tasarladığım yeni bir çift gelin ayakkabısı üzerinde çalışmayı az önce tamamladım!
Önümüzdeki bahar İspanya, Marbella'da bir villada evlenecek olan Niamh, pembe&mor temalı bir düğün planlıyor. Gelin ayakkabılarını nedimelerin elbiselerine uyumlu mor organze kurdelelerle tasarladım ve ekstra ışıltı katmak için minik incilerle kristal taşlar kullandım. :)
Cute bride&groom is pictured kissing on 1 shoe and the gorgeous Spanish villa on the other. Lovely quote: "Once in a while, right in the middle of an ordinary life, love gives us a fairy tale." is written on the inner sides of both shoes, whereas her married name "Mrs.Collins" and the wedding date is added on the outer sides. 
Tek ayakkabı üzerine sevimli gelinle damat figürleri öpüşürken resmedildi ve diğer ayakkabıya muhteşem İspanyol villa boyandı. Tatlı bir alıntı: "Bazen, tam da sıradan bir hayatın ortasındayken, aşk bize bir peri masalı verir."  dış yanlara yazılırken, evlendikten sonra alacağı isim "Mrs.Collins" ile düğün tarihleri dış yanlara eklendi.
Hot pink hearts on the heels with "just married" are lined with pearls and purple hearts on the soles say: "I Do". Little pink&purple hearts with glitter all around complete the design. :)
Topuklarda parlak pembe kalplere "just married" yazılıp incilerle çerçevelendi ve tabanlardaki mor kalplere "I Do" eklendi. Etraftaki minik ışıltılı pembe&mor kalpler de tasarımı tamamladı. :)

***

Visit my facebook page to take a closer look. 
You can order customized shoes at my shop. :)

Yakından bakmak için facebook sayfamı ziyaret edebilir, kişiselleştirilmiş ayakkabılar sipariş vermek için ZETTARZIMON , EMEKSENSİN veya SOPSY dükkanlarıma uğrayabilirsiniz. :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder